inTurda.ro

La Campia Turzii se va deschide in curand Serviciul de Pasapoarte

La Campia Turzii se va deschide in curand Serviciul de Pasapoarte

La Campia Turzii se va deschide in curand Serviciul de Pasapoarte
ianuarie 20
20:33 2020

Astăzi, am efectuat o vizită de lucru, la Casa Locală de Pensii Turda, pentru evaluarea condițiilor în care filiala locală a casei de pensii își desfășoară activitatea și totodată pentru a discuta posibilitățile de îmbunătățire a serviciilor oferite cetățenilor.

Ce-a de-a doua parte a vizitei de lucru, s-a desfășurat la Câmpia Turzii, având ca scop evaluarea posibilităților în teren de deschidere a unui punct de lucru al Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple.

La întâlnirea care a avut loc în incinta sediului Poliției Municipiului Câmpia Turzii, au participat: domnul Inspector Șef în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, Mircea Rus, Șeful S.P.C.E.E.P.S., Comisar Șef de Poliție, Orosan Adela Mihaela, primarul municipiului, Dorin Nicolae Lojigan.

Totodată a fost evaluat spațiul necesar pentru funcționarea acestui punct de lucru, cât și demersurile procedurale pentru realizarea acestui obiectiv în cel mai scurt timp.

Prefectul judetului Cluj,

Mircea Abrudean.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
17 locuri de munca vacante la Sonaca Aerospace Transilvania

👉Iti doresti sa lucrezi intr-un domeniu complet nou si fascinant al aeronavelor? 😉Te asteptam in echipa noastra ! ✈️Sonaca Aerospace...

Închide