inTurda.ro

Avram Gal, apel către cetățenii municipiului Câmpia Turzii

Avram Gal, apel către cetățenii municipiului Câmpia Turzii

Avram Gal, apel către cetățenii municipiului Câmpia Turzii
ianuarie 21
12:27 2020

Dragi cetățeni,

Cutumele păcătoase ale politicii au făcut, în trecut, ca doleanțele dumneavoastră să fie IGNORATE sau FOLOSITE de către diverși oportuniști politici, fără a se ține cont de ele și fără a fi transformate în fapte.

În calitate de candidat la funcția de primar al orașului Câmpia Turzii și de CETĂȚEAN al orașului Câmpia Turzii am conștientizat că singurii care contează în lupta politică sunteți dumneavoastră, CETĂȚENII PLĂTITORI DE TAXE ȘI IMPOZITE.

Așadar, fiind conștient că până acum ați fost ignorați, jigniți și tratați cu indiferență de către autorități, vin în întâmpinarea fiecăruia dintre voi, INVITÂNDU-VĂ SĂ VĂ IMPLICAȚI ÎN DEZVOLTAREA CÂMPIEI TURZII!

Cum puteți face asta? Foarte simplu: SPUNEȚI-MI CE NU FUNCȚIONEAZĂ ÎN ORAȘ, CE DORIȚI SĂ SE SCHIMBE ȘI CUM DORIȚI SĂ FIE CÂMPIA TURZII ÎN ANII CE VOR URMA!

De ajuns cu proiectele făcute pentru salariile șefilor, destul cu deciziile luate pe hârtie, ÎN DETRIMENTUL CETĂȚENILOR, haideți să fim o echipă și împreună să ne creionăm viitorul!

Vă invit să-mi scrieți, fie pe facebook, fie prin sesizări depuse la adresa partidului, fie la telefon sau pe Whatsapp și să-mi spuneți ce doriți să se schimbe, care sunt domeniile în care doriți o îmbunătățire și, mai simplu, dați-ne de lucru!

Noi, politicienii, suntem ÎN BENEFICIUL CETĂȚENILOR, noi suntem SERVII CETĂȚENILOR, nu invers!

Aștept opiniile, sesizările și informațiile dumneavoastră!

Avram Gal,
concetățeanul vostru

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
A fost descoperită celula care ar putea sta la baza unui tratament universal împotriva CANCERULUI

Un nou tip de celulă a sistemului imunitar care ucide cele mai multe tipuri de cancer a fost descoperită din...

Închide