inTurda.ro

Irina Munteanu, noul subprefect al județului Cluj

Irina Munteanu, noul subprefect al județului Cluj

Irina Munteanu, noul subprefect al județului Cluj
ianuarie 30
12:22 2020

Irina Munteanu, fost directorul executiv al Primăriei municipiului Câmpia Turzii, este noul subprefect al județului Cluj. Ceremonia de învestire a noului Subprefect al județului Cluj a avut loc astăzi la orele 11.00.

Guvernul României a decis numirea Irinei Munteanu, cu caracter temporar, în condiţiile legii, în funcţia publice de subprefect al judeţului Cluj. Hotărârea apare pe lista proiectelor de acte normative adoptate sau de care Guvernul a luat act în cadrul şedinţei de marți, 28 ianuarie.

Irina Munteanu, 39 de ani, a ocupat funcția de director executiv în cadrul Direcției Relații cu Comunitatea din Primăria municipiului Câmpia Turzii. Postul fusese ocupat după ce Partidul Național Liberal (PNL) a câștigat alegerile locale din 2016. 

În 2019, Irina Munteanu a câștigat 70.356 lei din funcția deținută la Primăria din Câmpia Turzii. Potrivit declarației de avere și interese, ea a divorțat în vara anului trecut, veniturile fostului soț, Răzvan Munteanu, fiind trecute doar pentru perioada ianuarie-iulie 2019.Din august 2019, este menționată pensia de întreținere pentru copilul minor pe care cei doi îl au împreună. Munteanu deține un autoturism Mazda 3 din 2004, neavând terenuri sau imobile în proprietate. Noul subprefect nu are credite de la bănci și nici nu are bani depuși în conturi, informează monitorulcj.ro

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
La Turda au reînceput lucrările de modernizare a străzilor!

La Turda au reînceput lucrările de modernizare a străzilor! Au intrat în lucru străzile Ecaterina Teodoroiu, Ion Moldovan, Macilor (bloc K1)...

Închide