inTurda.ro

Dorin Lojigan: Bazinul didactic de înot, cu ÎNCĂ un pas mai aproape de realizare

Dorin Lojigan: Bazinul didactic de înot, cu ÎNCĂ un pas mai aproape de realizare

Dorin Lojigan: Bazinul didactic de înot, cu ÎNCĂ un pas mai aproape de realizare
februarie 09
20:23 2020

Bazinul didactic de înot, cu ÎNCĂ un pas mai aproape de realizare.

Înainte de 2016, politica și administrația locală de la Câmpia Turzii era caracterizată de plimbări sterile, dar foarte costisitoare pe la București. Multe selfie-uri cu diverse persoane din conducerea țării și rezultate zero.

Mulți indivizi care s-au perindat pe la București în numele orașului nostru, unii veșnic candidați la postul de primar, s-au bătut cu cărămida în piept, promițând rezultate și reușite și, defapt, nereușind nimic. Ba mai mult, în timpul guvernării PSD + ALDE, au pus nenumărate piedici proiectelor pe care eu personal, în numele municipiului Câmpia Turzii le-am depus la București spre finanțare (dar despre asta o sa mai vorbim).

La nici trei săptămâni de la ultima întânire cu reprezentanții Companiei Naționale de Investiții, de la ultima mea vizită la București, care a prilejuit o întâlnire având ca obiectiv solicitarea accelerării procedurilor de construire a Bazinului Didactic de Înot, CNI a postat pe site-ul de achiziții publice contractul de Proiectare și executie lucrari pentru obiectivul de investiție – „Construire bazin de inot didactic, str. Teilor, nr. 1K, localitate Campia Turzii, judet Cluj” – Parcul Municipal / Berc. (detalii aici: http://sicap-prod.e-licitatie.ro/pub/notices/simplified-notice/v2/view/100095376).

Termenul de depunere a ofertelor este 24 februarie 2020. De la acest termen, daca proiectul va fi adjudecat, în mai puțin de două luni, perioadă alocată pentru proiectare, poate începe construcția, care va dura aproximativ 10 luni.

Sunt încrezător că, în luna februarie a anului 2021, primul copil din Câmpia Turzii va putea practica acest sport, la el acasă, grație eforturilor depuse de mine și de echipa mea.

Primarul Municipiului Campia Turzii,

Dorin Lojigan.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Peste 70 de participanti la concursul de tir cu arcul, competitie devenita traditiție in Salina Turda

    Sâmbătă, 08.02.2020, în subteranul minei Rudolf la 80 m adancime, s-a desfasurat cea de-a VI-a editie a Concursului de tir...

Închide