inTurda.ro

VIDEO: Două ambulanțe noi de tip B au ajuns astăzi la Turda!

VIDEO: Două ambulanțe noi de tip B au ajuns astăzi la Turda!

VIDEO: Două ambulanțe noi de tip B au ajuns astăzi la Turda!
februarie 18
19:06 2020

În urma solicitărilor pe care le-am făcut în ultimii ani, Serviciul de Ambulanță al Județului Cluj a repartizat două mașini noi la Turda iar în acest moment avem 6 ambulanțe care deservesc în special orașul nostru și localitățile din vecinătate, în funcție de solicitări.

Ambulanța de tip B este destinată intervenției de urgență și transportului medical asistat al pacienților. Ea poate fi, după caz, utilizată în acordarea primului ajutor calificat sau în acordarea asistenței medicale de urgență. Dotarea ambulanței de tip B este formată din echipamente și materiale sanitare care include un defibrillator semiautomat sau un defibrillator manual și medicamentele necesare resuscitării și acordării asistenței medicale de urgență.

Avem asigurări că în perioada următoare vom mai primi și o ambulanță nouă de tip C, care este destinată urgențelor medicale cu prioritate maximă și transportului medical asistat al pacientului. O astfel de ambulanță este dotată cu echipamente, materiale și medicamente de terapie intensivă.

Primarul Municipiului Turda,

Matei Cristian.

#Sănătate #Modernizare #PrimăriaMunicipiuluiTurda

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Direcția de Asistență Socială Turda distribuie cutii cu produse de igienă

✅Venim în sprijinul persoanelor aflate în situații vulnerabile cu un pachet de produse de igienă personală. Direcția de Asistență Socială...

Închide