inTurda.ro

APIS organizează campionatul de fotbal „Mai bine pentru toți” la Câmpia Turzii

APIS organizează campionatul de fotbal „Mai bine pentru toți” la Câmpia Turzii

APIS organizează campionatul de fotbal „Mai bine pentru toți” la Câmpia Turzii
februarie 19
12:08 2020

Competiția sportivă „Mai bine pentru toți” la Câmpia Turzii

Asociația pentru Promovarea Incluziunii Sociale – APIS organizează campionatul de fotbal „Mai bine pentru toți”. Aceasta va avea loc la Școala „Mihai Viteazu” din Câmpia Turzii, joi, 20 februarie 2020, începând cu orele 14:00.

Echipele participante fac parte din proiectul Mai bine pentru toți, proiect derulat cu scopul promovării educației pentru sănătate. În cadrul acestei inițiative, copii și părinți din comunitățile rurale ale județului Cluj au parte de sesiuni informative pe teme precum sănătatea familiei, prevenție, stiluri de viață și comportamente de consum. De asemenea, copiii din comunitățile vizate vor beneficia de  activități recreative, tabere și consiliere.

Proiectul Mai bine pentru toți și-a desfășurat deja o serie de activități în comunele Poieni, Sărmașu, Cămărașu, Florești, Viișoara și în comunitățile Poiana și Teclu din Turda, dar și comunitatea Icar din Câmpia Turzii.

Proiectul Mai bine pentru toți este derulat de Asociația Pentru Incluziune Socială și finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile prin runda a II-a de finanțare.

Vă așteptăm cu drag!

Asociația pentru Promovarea Incluziunii Sociale

Responsabil Comunicare și Relații Publice

Anna Mărie-Hoffenpradli – 0758 807 443                                                                                                        

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO. Cea mai de temut armă din lume este la Câmpia Turzii

Cea mai de temut dronă din lume este în România. Modelul MQ-9 Reaper, același tip de dronă care l-a ucis pe generalul...

Închide