inTurda.ro

Dorin Lojigan: veștile bune continuă pentru Câmpia Turzii

 Breaking News

Dorin Lojigan: veștile bune continuă pentru Câmpia Turzii

Dorin Lojigan: veștile bune continuă pentru Câmpia Turzii
februarie 21
19:19 2020

Primarul Municipiului Câmpia Turzii a postat pe conturile de social media o informație proaspătă despre proiectul „Reabilitare imobil Sala Sporturilor”. Acesta a fost prins pe lista sinteză de investiții a subprogramului „Săli de Sport”. Mai jos puteți vedea mesajul integral al edilului.

Veștile bune continuă pentru orașul nostru!

Proiectul nostru privind “Reabilitare imobil Sala Sporturilor, P-ța Tricolorului, nr. 2, municipiul Câmpia Turzii, jud. Cluj”, a fost prins pe lista sinteză de investiții a subprogramului “Săli de sport”, de către Guvernul României – Compania Națională de Investiții.

Astăzi, prezent din nou la București, la sediul Companiei Naționale de Investiții, am stabilit care sunt documentele necesare a fi depuse pentru demararea licitațiilor de execuție pentru acest obiectiv.

Sunt convins că, alături de bazinul de înot, aflat deja în procedură de achiziție, Compania Națională de Investiții, va demara licitația de achiziție servicii de proiectare și execuție și pentru acest obiectiv, atât de important pentru municipiul nostru.
Spre deosebire de guvernul anterior, a obstacolelor și a ușilor închise până acum, conducerea liberală susține programele și proiectele Câmpiei Turzii.

Related Articles

Citește articolul precedent:
ALDE Campia Turzii: Angajările din Primărie, RECOMPENSĂ sau NECESITATE?!

Tema discuției de astăzi : Angajările din Primărie, RECOMPENSĂ sau NECESITATE ?! S-a tot vehiculat în spațiul online, de către...

Închide