inTurda.ro

Constituirea organizatiei PRO ROMANIA in comuna Ploscoș! 

Constituirea organizatiei PRO ROMANIA in comuna Ploscoș! 

Constituirea organizatiei PRO ROMANIA in comuna Ploscoș! 
februarie 24
09:49 2020
Constituirea organizatiei PRO ROMANIA 💙💛❤ in comuna Ploscoș  !
   Cei doi consilieri ALDE au trecut la PRO ROMANIA  .  Domnii Bretea Iovian si Crișan Viorel , ambii la al    șaptelea mandat de Consilier Local ,  amândoi au deținut și funcția de Viceprimar al comunei Ploscoș au constituit astăzi,  22 februarie organizatia PRO ROMANIA  .
    Bretea Iovian a fost ales Președinte iar Crișan Viorel  Prim Vicepreședinte.  Candidatul la funcția de Primar al comunei a fost ales Bretea Iovian iar ținta stabilită este de 3 consilieri locali .
     Cei doi s-au declarat profund nemulțumiti de faptul că au fost uitati de conducerea județeană ALDE si nu au fost susținuți in proiectele pentru comunitate .
    Candidatul Bretea Iovian este un fermier care cultiva peste 300 de hectare , crescător de animale si un muncitor extraordinar care cunoaște toate problemele comunei si vine cu soluții pentru rezolvarea acestora .
    El invită si reprezentantii celorlalte partide sa-l sustina pt funcția de Primar .  ,, Toate partidele pot sa-si voteze candidații de pe listele de partid , dar la Primarie îi rog sa ma susțină pe mine . Votul nostru unit , al celor din comună ne dă forță.  Ganditi-vă ce putem face împreună nu separați ” , a declarat Iovian .
    Mult succes dragi colegi . Suntem alături de voi si in campanie si după in cei 4 ani de mandat .
   Suntem PRO ROMANIA pentru că ținem cu ROMANIA  ! 💙💛❤

Related Articles

Citește articolul precedent:
Weekendul trecut a avut loc TechUp, un hackaton de 30 de ore organizat de Grupul Da Vinci Turda, la Centrul CIVIC

Tinerii au realizat jocurile lor proprii, pe baza informațiilor acumulate de-a lungul trainingurilor din ultima lună. Până la eveniment, participanții...

Închide