inTurda.ro

Accident grav în această dimineață în comuna Mihai Viteazu: două femei lovite pe trecerea de pietoni

Accident grav în această dimineață în comuna Mihai Viteazu: două femei lovite pe trecerea de pietoni

Accident grav în această dimineață în comuna Mihai Viteazu: două femei lovite pe trecerea de pietoni
februarie 25
10:25 2020

Accident grav în această dimineață în comuna Mihai Viteazu, soldat cu rănirea gravă a două persoane.

La fața locului au intervenit echipajele de urgență, care au găsit la locul accidentului două autoturisme avariate, cu ocupanții ieșiți din acestea, dar și două femei în vârstă de 45 și 47 de ani, care fuseseră lovite de unul dintre autoturisme, și se aflau în stare gravă. Cele două femei au fost lovite pe trecerea de pietoni de un șofer de 28 de ani. ”În jurul orei 6:50, un conducător auto în vârstă de 28 de ani, din comuna Mihai Viteazu, în timp ce se deplasa pe DN75, dinspre Câmpeni-Turda, pe raza comunei de domiciliu, nu ar fi acordat prioritate de trecere unor femei angajate în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni. Astfel, le-a acroșat și accidentat pe cele două femei, de 45 și 49 de ani, din comuna Mihai Viteazu. Acestea au fost transportate la spital pentru îngrijiri de specialitate.

În încercarea de a evita impactul, șoferul a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un autoturism ce se afla pe sensul opus”, au explicat polițiștii.

”Femeia de 45 de ani era stop cardio-respirator, fiind începute imediat manevrele de resuscitare de către echipajele de ambulanță și pompierii sosiți la locul accidentului. După circa 20 de minute, corpul femeii a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportată la spital pentru a putea primi îngrijiri de specialitate. Ce-a de-a doua femeie, prezenta suspiciuni de fracturi în zona bazinului, era conștientă, însă prezenta și aceasta o stare generală gravă, fiind transportată la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate”, a relatat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Andrei Biriș.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Alte patru restaurante clujene au fost închise de comisarii de la Protecția Consumatorului

Alte patru restaurante clujene au fost închise de comisarii de la Protecția Consumatorului. Aceștia au găsit mâncare expirată și produse...

Închide