inTurda.ro

Iată primul model electric de la Dacia

Iată primul model electric de la Dacia

Iată primul model electric de la Dacia
martie 03
10:28 2020

După anunţul Renault de săptămâna trecută privind lansarea pe piaţă a primului model Dacia electric în 2021 acum a venit momentul mult aşteptat: iată primul model electric de la Dacia! 

Dacia deschide un nou capitol al evoluției sale, abordând segmentul vehiculelor electrice! Ar fi trebuit să vedem în premieră acest show-car 100% electric Dacia la Salonul Auto Electric de la Geneva, dar pentru că a fost anulat primele informaţii au fost oferite de producător sub forma unui comunicat de presă.

Iată primul model electric de la Dacia

În descrierea dată de Dacia în comunicatul de presă, „citadina electrică 100% se concentrează pe esențial, combinând simplitatea, eficiența și accesibilitatea. Versiunea de producție pentru Dacia Spring Electric va fi disponibilă în prima jumătate a anului 2021, cu o autonomie ma mare de de 200 de kilometri (calculată după standardul WLTP), ceea ce o face ideală pentru utilizare în mediul urban și suburban.’

Acum nu trebuie decât să mai așteptăm un an până când să vedem versiunea de producție a lui Spring. Sperăm ca până atunci Dacia să ne încânte cu mai multe informații și, firește, imagini de la interior.

Citește mai mult pe auto-bild.ro.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Noua conducere a TNL este compusă din tineri sub 20 de ani!

Noua conducere a TNL este compusă din tineri sub 20 de ani! Roman-Crișan Horia este președintele TNL. Horia are un...

Închide