inTurda.ro

Platoul din proximitatea străzii Fabricii a fost complet igienizat!

Platoul din proximitatea străzii Fabricii a fost complet igienizat!

Platoul din proximitatea străzii Fabricii a fost complet igienizat!
martie 03
15:47 2020

♻️Platoul din proximitatea străzii Fabricii a fost complet igienizat!

Pentru ca intervenția să fie cât mai rapidă și eficientă, au fost mobilizate utilaje și peste 15 angajați ai serviciului de salubritate și beneficiari de ajutor social.
Au fost îndepărtate cantități impresionante de gunoaie și alte deșeuri aruncate iresponsabil.
Pe tot parcursul intervenției, Poliția Locală a desfășurat acțiuni specifice de cercetare pentru a-i identifica pe cei responsabili.
O altă măsura care s-a luat pentru a preveni alte aruncări ilegale a fost realizarea unui șanț paralel cu șoseaua pentru a împiedica accesul autoturismelor și al căruțelor.

Facem, din nou, apel la responsabilitate și respect pentru bunurile comune și avertizăm că va exista 0 toleranță din partea Poliției Locale pentru orice abatere!

Autoritățile fac permanent eforturi pentru a păstra orașul curat și pentru a schimba atitudinea cetățenilor care nu respectă bunurile publice.

În cazul în care surprindeți astfel de comportamente nepotrivite vă rugăm să sunați la dispeceratul Poliției Locale – 0264 317 303 și 0731 300 903.

#PăstrămTurdaCurată #PrimăriaMunicipiuluiTurda #PolițiaLocală #LipsaBunuluiSimț #ResponsabilizareaCetățenilor

Related Articles

Citește articolul precedent:
Anunț: Întrerupere furnizare apă potabilă în satul Cheia

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 04.03.2020, între orele 11.00 - 13.00, în satul...

Închide