inTurda.ro

În ce merită să investești bani când ești mireasă

În ce merită să investești bani când ești mireasă

În ce merită să investești bani când ești mireasă
martie 06
12:00 2020

În ce merită să investească bani o mireasă

Deja este arhicunoscut faptul că nunțile sunt foarte scumpe. O nuntă în America ajunge în medie la suma de 30.000$, așa că dacă aveți în plan să vă căsătoriți țineți cont că s-ar putea să scoateți din buzunar o sumă destul de mare. Unde merg acești bani? Către terțe părți, furnizori, ajutoare, servicii, taxe, avansuri, meniuri, flori și multe altele.

Chiar dacă pare ca o simplă petrecere, sunt foarte multe aspecte de care trebuie să ții cont când îți organizezi nunta. Pentru o mireasă aspectul ei este un vis devenit realitate. De la rochie, la machiaj sau accesorii fiecare detaliu completează o ținută gândită din timp, cu o poveste în spate. Să fii mireasă este minunat, însă și foarte costisitor. O rochie de mireasă a unui designer român de exemplu, trece lejer de 7.000 RON, la care trebuie să adaugi 2 perechi de pantofi, machiaj, coafură, manichiură, lenjerie, tratamente cosmetice, bijuterii, voal, parfum, un buchet de mireasă și pentru cine vrea încă o ținută de petrecere.

Miresele care vor o experiență aparte, aleg să-și cumpere un set de pijamale noi pentru noaptea nunții, halat alb, o ținută pentru a doua zi, geantă sau accesorii pentru păr. Cu atâtea opțiuni pe tavă, hai să vedem 3 lucruri în ce merită să investești bani cu adevărat.

1. Rochia de mireasă

Când spunem că merită să investești banii în rochia de mireasă nu ne referim că trebuie să alegi una scumpă, ci una care să te avantajeze, cu un croi elegant și din materiale de calitate. Unele rochii pot fi grele, incomode sau nepotrivite pentru personalitatea ta. Dacă sunt prea bufante nu poți dansa, dacă sunt prea decoltate riști să ai un accident vestimentar, dacă e prea grea trebuie să tragi de ea, se poate rupe trena și multe alte probleme pe care femeile nu le au la orice altă rochie. Recomandăm să alegi rochia de mireasă în funcție de tipul de nuntă, de locație și de cât de multă libertate îți dorești..și bineînțeles, de buget. De cele mai multe ori prețul reflectă calitatea, însă există și rochii second hand, rochii de închiriat sau rochii albe pe care le poți adapta.

2. Machiajul

Scopul machiajului este să scoată în evidență trăsăturile native ale individului nu să acopere neapărat sau să schimbe ceva. Majoritatea machiajelor pentru mirese merg într-o direcție comună: un machiaj natural cu accente pe buze sau în zona ochilor. Din câte opțiuni și culori sunt prin palete, make-up artiștii vor recomanda mereu culori neutre care să complimenteze întreg look-ul. Pentru un machiaj de mireasă apelați mereu la un specialist, care are un portofoliu vast și experiență în domeniu. El trebuie să reziste o zi întreagă, trebuie să arate bine în poze și cel mai important să nu te transforme într-o altă persoană. Optați pentru o probă înainte și încercați să aveți așteptări realiste, pentru că nu orice tip de machiaj se potrivește pentru oricine.

3. Pantofii

Ca să nu ajungi obosită și cu dureri de picioare după 2-3 ore, trebuie să ai pantofii potriviți. Oricine știe că o pereche bună de pantofi nu este tocmai ieftină și nu se găsește la piață. În pantofi de calitate orice femeie trebuie să investească și asta din mai multe motive. Îngrijiți corespunzător, ei te pot purta prin lume ani de zile și nu îți vor da bătăi de cap sau bătături. Se pot face la comandă, sau îi poți lua de la branduri cu reputație în domeniu.

Sfat: Pantofii miresei nu trebuie să fie albi neapărat. Pot fi roșii, bej, gri, bleu, roz sau orice culoare vrei tu. De cele mai multe ori nici nu se văd de rochie, așa că pot să fie de altă culoare sau chiar animal print. Cel mai mare dezavantaj al pantofilor albi este faptul că sunt mai sensibili și asociați cu miresele, deci implicit mai greu de purtat după nuntă.

 

Pentru cele care vor mai multe opțiuni și inspirație, blogul și aplicația Plan Me, precum și secțiunile special dedicate pentru mirese vă pot ajuta cu sfaturi, idei și furnizori din diferite orașe. Totul este la un click distanță, pentru evenimente de ne uitat!

Related Articles

Citește articolul precedent:
Cikautxo RO Rubber &Plastic din Câmpia Turzii organizează interviu LUNI, 9 martie 2020 de la ora 11.00 la sediul CCOFM Turda

Cikautxo RO Rubber &Plastic din Câmpia Turzii organizează interviu LUNI, 9 martie 2020 de la ora 11.00 la sediul Centrului...

Închide