inTurda.ro

Spectacolul „Femeie, îți mulțumesc!” se amână

Spectacolul „Femeie, îți mulțumesc!” se amână

Spectacolul „Femeie, îți mulțumesc!” se amână
martie 09
15:27 2020

Ca urmare a restricțiilor impuse, încă de ieri, de Grupul de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase de pe teritoriul României, precum și a avizului negativ remis de Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj, Primăria Municipiului Câmpia Turzii vine în sprijinul eforturilor naționale de combatere a Coronavirus.

Astfel, spectacolul „Femeie, îți mulțumesc!”, care urma a avea loc astăzi, 9 martie, de la ora 18:00 se amână, până la data de 30.03.2020.

După această dată se va lua o hotărâre privind stabilirea unui nou program de organizare a activității.

„Este o perioadă în care eforturile noastre trebuie să se îndrepte înspre oprirea răspândirii acestui virus, de aceea facem apel la calm și înțelegere din partea dumneavoastră, a cetățenilor.”, transmite Dorin Nicolae Lojigan, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

Related Articles

Citește articolul precedent:
IMPORTANT: Electrica anunță întreruperea furnizării de energie electrică la Turda pentru mâine, 10 martie, pe mai multe străzi

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord anunță întreruperea furnizării de energie electrică la Turda pentru mâine, 10 martie...

Închide