inTurda.ro

Comunicat de presa: PRO ROMANIA TURDA anunță sistarea tuturor acțiunilor de precampanie

Comunicat de presa: PRO ROMANIA TURDA anunță sistarea tuturor acțiunilor de precampanie

Comunicat de presa: PRO ROMANIA TURDA anunță sistarea tuturor acțiunilor de precampanie
martie 12
06:59 2020
PRO ROMANIA TURDA  anunță sistarea tuturor acțiunilor de precampanie !
Pe fondul creșterii numărului de cazuri de infectare cu COVID-19 la nivel național,  PRO ROMANIA TURDA sistează imediat acțiunile si demersurile de precampanie . Nu dorim să expunem nici unui risc membrii sau simpatizanții si cu atat mai puțin concetățenii noștri.
Facem apel la turdeni, să trateze cu maximă seriozitate si responsabilitate această perioadă dificilă pentru evitarea răspândirii virusului .
De asemenea , constatând faptul că în ultimile săptămâni numeroase formațiuni politice din Turda au organizat evenimente si petreceri cu sute de participanți le solicităm renunțarea la astfel de manifestări in contextul pericolului extrem la care este supusă toată lumea . 
Considerăm că trebuie să acționăm solidar si să dăm dovadă de unitate si maturitate . Misiunea noastră comună acum este să fim la dispoziția turdenilor cu informații si acțiuni punctuale . Sa ne mobilizăm pentru acoperirea diverselor nevoi în sprijinul autorităților competente pentru susținerea categoriilor de cetățeni vulnerabile ( persoane vărstnice,  familii nevoiașe,  oameni ai străzii , etc ) .
Îndemnăm toți cetățenii să gândească si să acționeze doar in limitele trasate de autorități .
Dumnezeu să ne apere si să ne ocrotească !
Mircea Irimie
PRO Romania Turda

Related Articles

Citește articolul precedent:
Lucrările la Autostrada Sebeș – Turda sunt pentru a doua oară SUSPENDATE

Lucrările la lotul I al Autostrăzii Sebeș-Turda vor fi suspendate deîndată, după ce încă o familie din Alba Iulia (cartier...

Închide