inTurda.ro

Dorin Lojigan: Lucrările continuă în Câmpia Turzii

Dorin Lojigan: Lucrările continuă în Câmpia Turzii

Dorin Lojigan: Lucrările continuă în Câmpia Turzii
martie 13
19:07 2020

Lucrările continuă în orașul nostru!

Așa cum am anunțat cu câtva timp în urmă, am început lucrările de amenajare a noului sens giratoriu din zona hypermarketului Lidl. Lucrările presupun, pe lângă amenajarea efectivă a sensului giratoriu și lucrări de amenajare a stațiilor de autobuz pe ambele sensuri a străzii Laminoriștilor, stații de TAXI, accese auto pe străzile Iancu Jianu, Andrei Mureșanu și în parcarea hypermarketului.

Investiția se va realiza în paralel cu proiectul de amenajare a pasajului rutier de sub calea ferată, de așa manieră ca la finalizarea lor să putem asfalta întreaga zonă. Odată cu finalizarea acestuia, traficul auto din aceea zonă va fi mult fluidizat. Estimăm că noua configurație a zonei să fie finalizată în luna aprilie 2020.

Solicit conducătorilor auto să înțeleagă că deși în aceeastă perioadă traficul va fi îngreunat, la final toți vom beneficia de aceste lucrări.

Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și solidaritate!

Related Articles

Citește articolul precedent:
Patronatul Medicilor de Familie Cluj vă roagă respectuos să vă adresați medicului de familie TELEFONIC. Nu vă prezentați direct.

Comunicat PMFCJ 13.03.2020 Informații de interes public Ținând cont de contextul epidemiologic actual, Patronatul Medicilor de Familie Cluj vă roagă...

Închide