inTurda.ro

Masuri speciale de preventie la Spitalul Municipal Turda

Masuri speciale de preventie la Spitalul Municipal Turda

Masuri speciale de preventie la Spitalul Municipal Turda
martie 17
21:29 2020

❗𝐌𝐚̆𝐬𝐮𝐫𝐢 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐥𝐚 𝐒𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐥!

➡ În contextul crizei actuale luăm toate măsurile necesare pentru a ne pregăti de eventuale cazuri de coronavirus în municipiul Turda. La Spitalul Municipal au fost montate 3 corturi pentru triajul pacienților. Aceste corturi sunt încălzite, luminate, dotate cu paturi și tot ceea ce mai este necesar pentru preluarea persoanelor.

➡ Dacă aveți simptome de coronavirus (febră, tuse, dificultate la respirație) vă rugăm să NU mergeți la spital! Sunați în primul rând la medicul de familie. Dacă situația este gravă, sunați la 112. Astfel, putem evita pericolul de a se contamina personalul medical și alte persoane.

❗Vă recomandăm tuturor să fiți calmi, să stați acasă și să vă sfătuiți părinții, bunicii, persoanele vârstnice, să nu părăsească domiciliul în această perioadă.

#MăsuridePrevenție #COVID-19 #PrimăriaMunicipiuluiTurda #SpitalulMunicipalTurda

Related Articles

Citește articolul precedent:
Un tanar din Turda se ofera sa ajute persoanele varstnice din Turda si Campia Turzii cu cumparaturile pe perioada epidemiei de coronavirus

Alexandru Iavorschi este un tanar din Turda care vrea sa ajute in aceasta perioada oferind Livrări de cumpărături la domiciliu....

Închide