inTurda.ro

Cele mai bune surse de informații pentru managerii de flotă 

Cele mai bune surse de informații pentru managerii de flotă 

Cele mai bune surse de informații pentru managerii de flotă 
martie 19
14:33 2020

Cele mai bune surse de informații pentru managerii de flotă 

Managementul flotei și serviciile de localizare gps formează o industrie de mai multe miliarde de Euro, în ultimii ani, doar în Europa. Managerii de flotă se află sub imperiul necesității de informare continua și unele dintre cele mai bune surse de informații sunt studiile publicate de marile companii de cercetare și analiză.

Studiul Deloitte, denumit Fleet management in Europe – Growing importance in a world of changing mobility este construit în jurul celor două principale tendințe care vor  influența în mod substanțial viitorul industriei auto și, implicit, a managementului de flotă prin gps auto. În primul rând, este vorba de tendința către car sharing în loc de achiziția unui automobil și, în al doilea rând, studiul face referire la tendința către vehicule autonome.

Pentru managerii de flote mari, corporate, ar putea fi de interes studiul Fleet Management Market, publicat în a doua parte a anului 2019 de către Forensic Research. Studiul estimează că piața globală de gestionare a flotei va crește de la 15,9 miliarde USD în 2019 la 32,5 miliarde USD în 2024.

Raportul clarifică care vor fi evoluțiile majore care vor afecta piața de gestionare a flotelor, care sunt aplicațiile ale pieței de gestionare a flotelor, care sunt caracteristicile majore care vor afecta creșterea pieței de gestionare a flotelor și care sunt jucătorii cheie care operează pe piață.

În decembrie 2019, un alt studio foarte interesant Fleet Management in Europe – 14th Edition a fost publicat de către Research & Markets. Elaboratorii studiului declară că, în 2023, vor exista peste 17,6 milioane de unități monitorizate prin aplicații de management de flotă și device-uri. În comparație, existau 38,6 milioane de vehicule comerciale utilizate în Uniunea Europeană în 2016. Pe lângă acestea, se estimează că există 21,0 milioane de autoturisme deținute de companii și organizații guvernamentale în Europa.


Studiile menționate în acest articol se pot găsi la linkurile de mai jos.

https://www2.deloitte.com/content/dam/Deloitte/cz/Documents/consumer-and-industrial/cz-fleet-management-in-europe.pdf

https://www.forencisresearch.com/fleet-management-market/

https://www.researchandmarkets.com/reports/4858777/fleet-management-in-europe-14th-edition

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Comunicat de presă: Guvernul a stabilit modul de acordare și de plată a zilelor libere pentru supravegherea copiilor

Comunicat de presă Guvernul a stabilit modul de acordare și de plată a zilelor libere pentru supravegherea copiilor, în situația închiderii...

Închide