inTurda.ro

De ce să alegi IT outsourcing în locul unei echipe de dezvoltare in-house?

De ce să alegi IT outsourcing în locul unei echipe de dezvoltare in-house?

De ce să alegi IT outsourcing în locul unei echipe de dezvoltare in-house?
martie 20
13:56 2020

Dacă ești aici acum, cauți probabil o modalitate de a dezvolta un produs software. Și, poate nu știi încă dacă să alegi o companie de IT outsourcing sau o echipă internă de software development.

Permite-mi să îți spun ce știu sigur. Vrei să dezvolți produsul rapid, la costuri reduse și să menții calitatea produsului. Știi cum să faci asta? Pentru a obține toate aceste trei cerințe, trebuie să găsești cea mai bună echipă care să o facă. În cele ce urmează, îți voi spune cum să alegeți soluția potrivită pentru a obține cele mai bune servicii de software development pentru produsul tău.

 

Outsourcing și Insourcing. O scurtă comparație

Costuri

Banii contează. Chiar dacă compania ta este la început sau este deja pe piață de ceva timp. În întreaga lume, există multe companii care oferă servicii de outsourcing la prețuri diferite. Tot ce trebuie să faci este să alegi compania pe care o consideri capabilă să dezvolte proiectul în bugetul pe care l-ai propus.

Dacă decizi ca ai nevoie de outsourcing pentru produsul tău, trebuie să știi că toate costurile aferente instruirii, achiziționării de echipamente hardware sau software nu vor fi responsabilitatea ta. Compania de IT outsourcing are deja angajați instruiți și toate echipamentele necesare.

Pe de altă parte, dacă vrei propria echipă de software development, toate costurile aferente angajării, echipamentului, instruirii sau a salariilor lunare vor intra în responsabilitatea ta.

În ceea ce privește compania cu care alegi să lucrezi, reține că, în funcție de zonă, prețurile nu sunt aceleași. De exemplu, în partea de nord a Europei, rata orară este cuprinsă între 50 $ și 175$/oră, în Europa Centrală și de Vest, tarifele sunt cuprinse între 68$ și 99$/oră, în comparație cu Europa de Est, unde prețurile sunt mai mici, între 35$ până la 75$/oră.

O gamă largă de specialiști talentați

Intrând în lumea outsourcing-ului, ai dintr-o dată acces la un gamă largă de specialiști software talentați. Outsourcing-ul este o modalitate de a obține idei proaspete și inovatoare pentru proiectul tău. Lucrând cu oameni din toată lumea produsul tău câștigă unicitate.

Companiile de IT outsourcing au o gamă largă de specialiști cu experiență și, deoarece concurența este foarte mare în acest domeniu, companiile îmbunătățesc întotdeauna abilitățile și performanța dezvoltatorilor și testerilor.

În cazul unei echipe interne de software development (sau insourcing), investești în angajarea unei echipe, formarea acesteia și dezvoltarea constantă a abilităților sale. Dacă nu ești dispus să faci acest lucru, echipa ta va rămâne la un anumit nivel și imaginea companiei ar putea suferi în timp. Desigur, odată ce ai reușit să instruiți suficient de mulți angajații pentru a-i instrui pe nou-veniți, este un câștig, dar, din păcate, există întotdeauna riscul de a pierde angajați.

Livrare rapidă și scalabilitate

O echipă dintr-o companie de outsourcing va face tot posibilul să livreze rapid, dar totuși să fie cel mai bun produs posibil. Lucrând într-o companie căreia i se cere în mod constant să realizeze noi proiecte, echipa externă pe care ai angajat-o va lucra numai pentru tine și produsul tău în timpul specificat de tine, spre deosebire de o echipă internă de software development care nu simte presiunea de a livra rapid. Ei lucrează la singurul lor proiect.

În ceea ce privește scalabilitatea, acest lucru îți oferă posibilitatea de a mări echipa dacă este nevoie sau de a o facemai mică, dacă nu există sarcini care necesită personal. Compania de IT outsourcing se va ocupa de cei cei care nu mai sunt necesari pe proiect. Desigur, această măsură nu este posibilă cu o echipă internă, doar dacă optezi pentru co cencedierea angajaților și acest lucru nu creează o imagine foarte bună pentru o companie.

Sfaturi pentru a alege cea mai bună companie de IT outsourcing

  1. Tarifele pe oră – așa cum am mai spus, există diferențe tarifare între zone, dar tu poți alege cu înțelepciune. Nu toate companiile cu tarife ridicate vor oferi cele mai bune servicii. Așa cum nici toate companiile cu costuri mai mici nu au servicii proaste.
  2. Verifică proiectele anterioare – înainte de a decide să lucrezi cu o anumită companie, ar trebui să studiezi activitatea acesteia, proiectele avute și reputația acesteia.
  3. Semnează un accord de confidențialitate pentru a-ți proteja datele.
  4. Fii implicat în proiectul tău – alege companiile care îți permit să fii implicat, să supraveghezi și să monitorizezi activitatea echipei dedicate proeictului tău.

 

AROBS Transilvania Software, partenerul tău de încredere

Pe piața internațională de servicii software, România este cunoscută pentru specialiștii săi extrem de bine pregătiți. Este de asemenea cunoscut faptul că Europa de Est oferă prețuri extrem de competitive pentru fiecare tip de proiect software.

AROBS Transilvania Software este o companie de software development care s-a înființat în 1998 în Cluj-Napoca, România. Avem peste 1000 de specialiști software extrem de calificați care lucrează în cele 7 birouri din România (Cluj-Napoca, Baia-Mare, Iași, Suceava, Tg. Mureș, București și Arad) și în cele 7 sucursale internaționale ale noastre (Republica Moldova, Ungaria, Germania, Indonezia, Serbia, Olanda și Belgia).

Oferim expertiză în domenii precum Automotive, Travel&Hospitality, Life Sciences&IoT și Enterprise Solutions.

Specialiștii noștri vorbesc cu toții limba engleză (comunicarea este ușoară și confortabilă), participă la conferințe și workshop-uri pentru a-și extinde cunoștințele și pot lucra cu clienți din diferite zone și fusuri orare diferite.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Comunicat COVID19: Direcția de Asistență Socială Turda aduce în atenția cetățenilor următoarele

Direcția de Asistență Socială Turda aduce în atenția cetățenilor următoarele: Centrul de îngrijiri la domiciliu persoane vârstnice își desfășoară activitatea...

Închide