inTurda.ro

Primăria Turda: anunț privind plata impozitelor pentru clădiri, terenuri și mijloace de transport

Primăria Turda: anunț privind plata impozitelor pentru clădiri, terenuri și mijloace de transport

Primăria Turda: anunț privind plata impozitelor pentru clădiri, terenuri și mijloace de transport
martie 24
12:13 2020

Avand in vedere evolutia Pandemiei de Coronavirus si tinand cont de prevederile Decretului prezidential nr.195/2020, Ordonantei militare nr.2 din 21.03.2020 si a O.U.G. nr.29/2020 privind unele masuri economice si fiscal-bugetare, aducem la cunostinta cetatenilor urmatoarele:

1. Primul termen de plata a impozitelor pentru cladiri, terenuri si mijloace de transport se proroga de la data de 31.03.2020 pana la data de 30.06.2020.
2. Pentru plata integrala, pana la data de 30.06.2020 a impozitelor pe cladiri, terenuri si mijloace de transport, contribuabilii persoane fizice beneficiaza de bonificatia de 10% iar contribuabilii persoane juridice beneficiaza de bonificatia de 5%.
3. Pentru asigurarea masurilor de prevenire a raspandirii virusului COVID 19 si pentru evitarea contactului direct, se recomanda ca cererile pentru eliberarea certificatelor fiscale/ adeverintelor, declaratiile de impunere/ rectificative/scoatere din evidenta, insotite de documente justificative, copii ale documentelor de plata a proceselor verbal de contraventie, sa fie transmise prin posta/curier sau prin mijloacele electronice de transmitere la distanta, pe adresa de email impunere@primariaturda.ro , evidenta.impozite@primariaturda.ro , executori@primariaturda.ro .
4. Contribuabilii sunt rugati sa opteze pentru mijloacele de plata on line, cu cardul bancar, prin Internet, fara comision, la adresa www.ghiseul.ro, sistemul fiind disponibil si functionand 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.
5. Pe perioada starii de urgenta, se menține valabilitatea documentelor eliberate de autoritatile publice care expira in aceasta perioada .
6. Programul de lucru cu publicul, incepand cu data de 23.03.2020 si pana la incetarea starii de urgenta, va fi :

Luni-Joi 9.00-13.00

Va multumim pentru intelegere!
PRIMAR
CRISTIAN OCTAVIAN MATEI

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria Municipiului Turda aduce la cunoștința celor interesați că poate oferi o serie de servicii persoanelor vârstnice

În contextul situației de criză pe care o traversăm, Primăria Municipiului Turda aduce la cunoștința celor interesați că poate oferi...

Închide