inTurda.ro

Cum te ajută SEO să îți crești afacerea locală?

Cum te ajută SEO să îți crești afacerea locală?

Cum te ajută SEO să îți crești afacerea locală?
martie 27
13:33 2020

Proprietarii de afaceri locale se axează, de multe ori, pe promovarea realizată prin Social Media Marketing sau pe baza recomandărilor pe care unii dintre clienții mulțumiți le fac în cercurile lor sociale. De multe ori, aceste măsuri dau randament, însă există o mulțime de alte trucuri prin care afacerea poate evolua, unul dintre acestea fiind SEO.

Cum presupun instrumentele de optimizare SEO?

SEO (Search Engine Optimization) presupune un set de instrumente care au rolul de a crește vizibilitatea afacerii tale în motoarele de căutare. Pe baza unui Keyword Research care să scoată în evidență cele mai populare căutări pe care le fac potențialii tăi clienți, specialiștii în optimizare SEO propun o serie de modificări la nivelul strategiei online astfel încât Google să te considere relevant și să te plaseze pe pozițiile de top în rezultate.

Dacă ai un business local, obiectivul tău ar trebui să fie acela de a te plasa pe un loc fruntaș în topurile destinate clienților din orașul tău. De aceea, cuvintele cheie pe care urmează să faci SEO trebuie să aibă în componență și orașul /județul în care îți desfășori activitatea – ex. „clinică stomatologică Cluj”, „implant dentar Cluj”, etc. Este foarte important ca serviciile tale să capete vizibilitate pentru clienții care au posibilitatea să te viziteze.

Ce altceva să incluzi în strategie?

Pe lângă optimizare SEO, ar trebui să iei în considerare și următoarele strategii de creștere a vizibilității:

  • Să înregistrezi afacerea în Google My Business – o platformă care îți permite să fi localizat pe Google Maps, incluzând o scurtă descriere, programul de funcționare și recenzii din partea clienților care ți-au trecut pragul;
  • Să îți convingi clienții să furnizeze cât mai mult feedback pe Google sau pe platformele de profil (unde este cazul);
  • Să te asiguri că website-ul tău este mobile friendly, deci poate fi vizualizat cu ușurință de pe orice device;
  • Să creezi un blog care are relevanță pe plan local, în care să incluzi cuvintele cheie despre care discutam anterior;
  • Să stabilești parteneriate media sau să lucrezi cu un influencer care are succes în orașul tău.

Echipa SEO 365 vine în ajutorul tuturor afacerilor care vor să capete vizibilitate în online pe plan local sau național, punând la dispoziția clienților strategii complexe de Marketing Online. Dacă ești interesat să îți îmbunătățești poziția în motoarele de căutare, agenția îți stă la dispoziție cu o sesiune de consultanță gratuită.

Related Articles

Citește articolul precedent:
COVID-19: Informare oficială – 27 martie 2020. 263 noi cazuri, pacienți cu vârsta între 0 și 94 ani!

Informare de presă 27 martie 2020, ora 13:00 🔴De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până...

Închide