inTurda.ro

Jolidon Cluj a început să comercializeze măști din bumbac

Jolidon Cluj a început să comercializeze măști din bumbac

Jolidon Cluj a început să comercializeze măști din bumbac
martie 29
21:32 2020

Producătorul de articole de lenjerie intimă Jolidon Cluj a început să comercializeze măști de bumbac, la un preț de 9,90 de lei. Pentru livrarea acasă se percep însă alți 9-19 lei, în funcție de viteza trimiterii prin curierat.

“Masca de bumbac refolosibilă este realizată din bumbac şi are o formă anatomică, care îi permite să se muleze pe faţă. Se poate spăla la 60 de grade, iar apoi se recomandă călcarea cu abur înainte de refolosire”, precizează producătorul clujean.

Măștile sunt disponibile în 10 culori și două tipuri de mărimi, S/M și L/XL, volumul maxim permis fiind de 10 bucăți.

“Demersul nostru pentru producția de măști, în calitate de fabrică de textile, a fost influențat de lipsa lor de pe piață. Masca de bumbac nu are grad medical de protecție, prin urmare eficiența ei este mai redusă. Însă acoperirea nașului și a gurii pentru persoanele care ies în spațiul public este o măsură de protecție mai bună, în lipsă unei alternative, masca urmând a fi folosită însă cu precauție, aceasta fiind spălată și călcată la o temperatură mare, după purtare” au replicat reprezentanții Jolidon.

Mulți dintre potențialii clienți s-au arătat însă sceptici față de eficiența acestei măști în fața pandemiei, prezentând ca argument recomandările Ministerului Sănătății care au comunicat faptul că măștile fabricate din pânză, bumbac sau tifon nu sunt eficiente în protecția față de coronavirus.

Masca poate fi comandată online aici.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Situația Covid-19 la nivelul municipiului Câmpia Turzii: 2 cazuri confirmate, alte 3 în carantină

Informarea privind situația Covid-19 la nivelul municipiului Câmpia Turzii la data de 29 martie 2020 conține primele 2 cazuri confirmate...

Închide