inTurda.ro

Cristian Matei: noi măsuri urgente la nivelul municipiului Turda. Începe dezinfecția în scările de bloc și lifturi!

 Breaking News

Cristian Matei: noi măsuri urgente la nivelul municipiului Turda. Începe dezinfecția în scările de bloc și lifturi!

Cristian Matei: noi măsuri urgente la nivelul municipiului Turda. Începe dezinfecția în scările de bloc și lifturi!
martie 31
12:16 2020

𝐍𝐨𝐢 𝐦𝐚̆𝐬𝐮𝐫𝐢 𝐮𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐥𝐚 𝐧𝐢𝐯𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐓𝐮𝐫𝐝𝐚, 𝐢̂𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐜𝐮 𝐎𝐫𝐝𝐨𝐧𝐚𝐧𝐭̦𝐚 𝐌𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐚̆ 𝐧𝐫. 𝟒

 𝐃𝐞 𝐚𝐬𝐭𝐚̆𝐳𝐢 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐞 𝐝𝐞𝐳𝐢𝐧𝐟𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐢̂𝐧 𝐬𝐜𝐚̆𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐛𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐬̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐥𝐢𝐟𝐭𝐮𝐫𝐢 (𝐮𝐧𝐝𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐜𝐚𝐳𝐮𝐥)! Toate scările de bloc din municipiul Turda vor fi dezinfectate pe rând, pe zone. Astăzi vor demara acțiunile la blocurile din P-ța Romană, P-ța 1 Decembrie 1918, P-ța Republicii, Str. Libertății, Str. Dragalina, Str. Sterca Șuluțiu, Aleea Nicolae Titulescu, str. Agriculturii, Str. Salinelor, Str. Dr. Ioan Rațiu, Str. Castanilor, Str. Avram Iancu, Str. Vasile Alecsandri și Str. Frăgăriște.

Timpul de remisie a soluțiilor dezinfectante este de 5-6 zile, motiv pentru care această operațiune se va repeta săptămânal, timp de 7 săptămâni.

Programarea zonelor se va face prin anunțarea cu o zi înainte a fiecărui areal care urmează a fi dezinfectat, anuntându-se toți administratorii pentru a fi prezenți în momentul efectuării operațiunilor. Acestea se vor face în prezența unui reprezentant al Primăriei, un reprezentant al firmei care face dezinfecția și un reprezentant al blocului. Rugăm toți administratorii de bloc, în baza programărilor, să recomande locatarilor ca 2 ore după dezinfecție să nu se mai circule în interiorul scărilor.

 𝐈𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐦𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐞𝐟𝐞𝐜𝐭𝐮𝐚̆𝐦 𝐜𝐨𝐦𝐞𝐧𝐳𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐝𝐢𝐬𝐩𝐞𝐧𝐬𝐞𝐫𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐮 𝐝𝐞𝐳𝐢𝐧𝐟𝐞𝐜𝐭𝐚𝐧𝐭̦𝐢. Acestea vor fi puse la dispoziția administratorilor de bloc, care se vor ocupa de montajul lor în locurile pe care le consideră potrivite, atât din punct de vedere al siguranței cât și al eficacității. Estimăm distribuirea lor începând cu data de 4 aprilie.

 𝐒̦𝐨𝐬𝐞𝐥𝐞𝐥𝐞, 𝐭𝐫𝐨𝐭𝐮𝐚𝐫𝐞𝐥𝐞 𝐬̦𝐢 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐫𝐮𝐦𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐯𝐨𝐫 𝐟𝐢 𝐢̂𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐮𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐞𝐳𝐢𝐧𝐟𝐞𝐜𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐝𝐢𝐜.

 𝐄𝐟𝐞𝐜𝐭𝐮𝐚̆𝐦 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐞𝐦𝐞𝐫𝐬𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐧𝐞𝐜𝐞𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚 𝐩𝐮𝐧𝐞 𝐥𝐚 𝐝𝐢𝐬𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭̦𝐢𝐞 𝐇𝐨𝐭𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐏𝐨𝐭𝐚𝐢𝐬𝐬𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐥. Vom asigura astfel spații destinate izolării sau repausului personalului din sistemul public sanitar (medici și asistenți), la cerere, conform art.7 din Ordonanța Militară nr. 4.

Related Articles

Citește articolul precedent:
COVID19: Informare oficială privind situația la data de 31 martie 2020. 293 noi cazuri de îmbolnăvire. 220 vindecați.

Începând cu data de 30 martie a.c., persoanele care părăsesc locul în care au fost carantinate, fără aprobarea autorităților competente,...

Închide