inTurda.ro

De astăzi începe dezinfecția scărilor de bloc din Municipiul Câmpia Turzii

De astăzi începe dezinfecția scărilor de bloc din Municipiul Câmpia Turzii

De astăzi începe dezinfecția scărilor de bloc din Municipiul Câmpia Turzii
martie 31
09:21 2020

În conformitate cu art. 4 din Ordonanța Militară nr. 4/2020, astăzi, 31 martie 2020, începe procedura de dezinfecție a tuturor scărilor de bloc din Municipiul Câmpia Turzii.

Operațiunea va fi efectuată de către Compania de Salubritate din Câmpia Turzii, societate acreditată ANRSC pentru realizarea de dezinfecții, dezinsecții și deratizări.

Fiecare scară de bloc va fi înștiințată din timp cu privire la data și ora în care se va efectua dezinfecția, astfel încât în respectivul moment, casa scării să fie deschisă sau cineva de pe scară să fie acasă, pentru a permite accesul echipelor Companiei de Salubritate în incintă.

Având în vedere perioada de minim 15 minute în care substanța cu care se efectuează dezinfecția acționează, în acel interval va fi interzis accesul cetățenilor pe casa scării, pentru a se evita inhalarea sau ingerarea de substanță care este deopotrivă, toxică și iritantă.

La nivelul Municipiului Câmpia Turzii există aproximativ 400 de scări de bloc. Din acest motiv este posibil ca dezinfecția acestora să se întindă pe o perioadă mai mare de timp, în funcție și de capacitățile Companiei de Salubritate, însă ceea ce trebuie menționat este faptul că această procedură va fi realizată la toate scările de bloc.

Aceste operațiuni sunt absolut necesare pentru limitarea răspândirii infecției cu Covid-19 în orașul nostru. De aceea îi rugăm pe cetățeni să permită accesul echipelor Companiei de Salubritate, în casa scării.

 

Vă mulțumim!

Direcția Relații cu Comunitatea

Related Articles

Citește articolul precedent:
Dorin Lojigan mulțumește Asociației VeDemJust care a donat viziere gratuite la Spitalul Municipal și la Serviciul Ambulanță Câmpia Turzii

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, mulțumește Asociației VeDemJust care astăzi a donat viziere gratuite la Spitalul Municipal și la...

Închide