inTurda.ro

Emil Mihai Moldovan, turdeanul care fabrică și donează VIZIERE instituțiilor medicale

 Breaking News

Emil Mihai Moldovan, turdeanul care fabrică și donează VIZIERE instituțiilor medicale

Emil Mihai Moldovan, turdeanul care fabrică și donează VIZIERE instituțiilor medicale
aprilie 02
14:33 2020

Salut tuturor!

Avand in vedere ca lucrez intr-un domeniu creativ si ce-i drept momentan am mai mult timp liber, am reusit sa concep un model de viziera destul de bun as putea spune.

Am vazut multe modele in online si preturi pe masura (chiar si 40 de lei/buc). Ceea ce am reusit sa fac duc costurile pentru o viziera la 3,7 lei/buc.

Am inceput deja confectionarea acestora si 100 de buc o sa le donez din partea mea, 50 Spitalului Municipal Turda, 30 la Servicul de Ambulanta Turda si 20 la Centrul de Dializa pentru ca eu consider ca ei sunt in prima linie.

Deasemena am nevoie si de suportul vostru pentru a confectiona cat mai multe asemena viziere si sa le distribuim pe unde e nevoie.

Am deschis un cont nou pe numele sotiei special pentru actiunea asta unde puteti dona si voi orice suma, o sa public absolut toti donatorii si suma pe care acestia au donat-o si de asemenea o sa confectionez pana la ultimul banut viziere pe care mai apoi cu ajutorul vostru sa le distribuim acolo unde e nevoie de ele.

Va doresc sanatate multa!

Share va rog!

P.S. le pot trimite oriunde in tara atata timp cat curierii mai lucreaza!

PENTRU A VEDEA CONTUL IBAN DESTINAT PROIECTULUI, VIZITATI PAGINA DE FACEBOOK DISPONIBILĂ MAI JOS:

Related Articles

Citește articolul precedent:
Arhiepiscopia Clujului a donat peste 180.000 de lei și un aparat de monitorizare Spitalului de Boli Infecțioase

Arhiepiscopia Clujului, protopopii și preoții clujeni au făcut o donație pentru Spitalul de Boli Infecțioase, care este în prima linia...

Închide