inTurda.ro

Licitație pentru proiectul tehnic al drumului expres care va lega autostrada A3 de DN1 la Mărtinești

Licitație pentru proiectul tehnic al drumului expres care va lega autostrada A3 de DN1 la Mărtinești

Licitație pentru proiectul tehnic al drumului expres care va lega autostrada A3 de DN1 la Mărtinești
aprilie 02
15:09 2020

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prin DRDP Cluj, a lansat licitația pentru elaborarea documentației necesare pentru realizarea drumului expres care va lega A3, în zona Turda, și DN1, în zona Mărtinești.

Potrivit anunțului postat pe SEAP, în cadrul contractului se vor presta următoarele servicii și se vor elabora următoarele documente: studiu de fezabilitate, proiect pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (PAC) și AT până la obținerea autorizației de construire de către beneficiar, proiect tehnic de execuție (PTE), pregătirea documentației de atribuire a contractului de lucrări, acordarea de asistență tehnică beneficiarului în perioada derulării procedurilor de licitații pentru lucrări, întocmirea documentației de suport și AT acordată beneficiarului pentru depunerea și aprobarea aplicației de finanțare.

Ofertele se depun până în 6 mai. Valoarea estimată a contractului este cuprinsă între 2.719.778 și 3.213.374 de lei, iar prețul reprezintă 40% din punctaj. Durata contractului este de 9 luni. Proiectul este finanțat prin Programul Operational Infrastructura Mare – POIM.

Potrivit caietului de sarcini, sectorul de drum expres face parte din proiectul Drum expres Turda-Halmeu cu denumirea Someș Expres. Sectorul care va lega A3 în zona Turda cu DN1 pe la Mărtinești (comuna Tureni) are o lungime de 5,3 kilometri, costurile fiind estimate la 55 de milioane de euro, pentru câte 2 benzi pe sens. Drumul este considerat prioritar pentru decongestionarea traficului din Turda și scurtarea timpilor de parcurs între Cluj-Napoca și autostrăzile A3 și A10.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Incredibil! 7385 de persoane și un cumul de amenzi de aproximativ 10.000.000 lei doar azi, 2 aprilie 2020!

În fiecare zi comunicăm ---> #StațiÎnCasă pentru binele tuturor! În urma unui calcul simplu de matematică, ajungem la concluzia că foarte mulți...

Închide