inTurda.ro

Companiile auto reiau producţia, dar introduc măsuri de siguranță

Companiile auto reiau producţia, dar introduc măsuri de siguranță

Companiile auto reiau producţia, dar introduc măsuri de siguranță
aprilie 09
09:45 2020

Producătorii auto din întreaga lume se pregătesc să repornească activitatea în fabrici, din China până în Statele Unite ale Americii, dar intoduc măsuri de siguranță pentru muncitori.

Măsurile de siguranţă diferă de la o companie la alta. De exemplu, producătorul italian Ferrari a anunţat miercuri că va face teste de sânge angajaţilor care vor să afle dacă au fost sau nu expuşi la virus.

În schimb, General Motors este pregătită să implementeze măsurile luate de Amazon pentru angajaţii din depozite, cum ar fi verificarea temperaturii cu ajutorul scanerelor, înainte ca aceştia să intre în hala de producţie.

Majoritatea producătorilor auto sunt de acord că verificarea temperaturii, chestionarele zilnice privind starea de sănătate precum şi organizarea liniilor de producţie aşa încât între angajaţi să existe o distanţă de 1-2 metri, coroborate cu elemente de protecţie cum ar fi mănuşile şi măştile, vor permite ca producţia să se desfăşoare în siguranţă.

General Motors a relansat activitatea din fabrica din China.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Premierul Ludovic Orban anunță șomaj tehnic pentru o parte dintre bugetari

Premierul Ludovic Orban a anunțat că , funcționarii din anumite sectoare bugetare, care nu sunt în prima linie a luptei...

Închide