inTurda.ro

Cristian Matei: lucrările încep să prindă contur pe strada 22 Decembrie 1989

Cristian Matei: lucrările încep să prindă contur pe strada 22 Decembrie 1989

Cristian Matei: lucrările încep să prindă contur pe strada 22 Decembrie 1989
aprilie 09
09:00 2020

𝐋𝐮𝐜𝐫𝐚̆𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩 𝐬𝐚̆ 𝐩𝐫𝐢𝐧𝐝𝐚̆ 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐮𝐫 𝐩𝐞 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝟐𝟐 𝐃𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟏𝟗𝟖𝟗.

Aceasta este o lucrare foarte complexă, fiind prima stradă care a intrat în reabilitare completă în baza proiectelor europene de modernizare a coridoarelor de mobilitate urbană. Au fost executate lucrări de montare a dalelor din pavaj de beton pe trotuare, pe aceeași porțiune au fost pregătite și benzile pentru pistele de biciclete, a fost montată prima stație nouă de autobuz urmând încă 3 luna aceasta, au fost introduse cablurile în subteran, au fost realizate lucrări importante de modernizare a infrastructurii de apă și canalizare ș.a.

În perioada imediat următoare vor fi înlăturați stâlpii vechi de beton de la intersecția cu strada Bogata până la intersecția cu strada Fabricii, iar iluminatul public va funcționa integral prin stâlpii noi cu lămpi led. De asemenea, se va turna un nou strat de binder pe o porțiune a unei benzi de circulație.

Strada 22 Decembrie va deveni în scurt timp una dintre cele mai frumoase străzi din Turda, în ceea ce privește infrastructura rutieră. Exact în același mod vor fi modernizate toate străzile principale pe care circulă mijloacele de transport în comun.

 Detalii despre proiecte aici.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Alin Tișe – LEGEA PENTRU TERENUL NOULUI SPITAL PEDIATRIC DIN CLUJ, ADOPTATĂ ÎN TIMP RECORD

LEGEA PENTRU TERENUL NOULUI SPITAL PEDIATRIC DIN CLUJ, ADOPTATĂ ÎN TIMP RECORD Astăzi, 8 aprilie 2020, Senatul României a adoptat...

Închide