inTurda.ro

Explorează virtual cel mai frumos loc subteran din lume: Salina Turda

Explorează virtual cel mai frumos loc subteran din lume: Salina Turda

Explorează virtual cel mai frumos loc subteran din lume: Salina Turda
aprilie 09
14:10 2020

Salina Turda se numără printre obiectivele din Transilvania cele mai căutate. Articole despre Salina Turda au apărut şi în presa din străinătate. Datorită Google Street View, oricine va putea „trăi”, din faţa monitorului, experienţa oferită de Salina Turda, oricând, dar mai ales în această perioadă în care suntem obligați să stăm în casă.

Datorită serviciului online Google Street View, Salina Turda poate fi vizitată, din faţa monitorului, la 360°. Salina Turda era, încă înainte de lansarea serviciului Google Street View, pe locul cinci în topul celor mai căutate locuri pe Google Maps!

EXPLOREAZĂ SALINA TURDA PE GOOGLE STREET VIEW

Dan Bulucea, Country Manager Google România, a explicat că Salina Turda este prima locaţie din subteran din România în care a intrat Google Street View. „Este prima intrare în subteran din România pentru Google Street View, acest serviciu fiind util pentru cei care sunt la mii de kilometri distanţă şi care pot vizita virtual acest obiectiv turistic. Google Street View este prezent în peste 65 de ţări din lume”, a spus Dan Bulucea.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Osma Plast Turda va relua activitatea în condiții normale începând cu data de 21 Aprilie 2020

Intrucat in presa locala au aparut informatii privind lipsa comenzilor de lucru ale subscrisei, respectiv s-a mentionat despre inchiderea unitatii,...

Închide