inTurda.ro

Osma Plast Turda va relua activitatea în condiții normale începând cu data de 21 Aprilie 2020

Osma Plast Turda va relua activitatea în condiții normale începând cu data de 21 Aprilie 2020

Osma Plast Turda va relua activitatea în condiții normale începând cu data de 21 Aprilie 2020
aprilie 09
13:52 2020

Intrucat in presa locala au aparut informatii privind lipsa comenzilor de lucru ale subscrisei, respectiv s-a mentionat despre inchiderea unitatii, insa fara a solicita un punct de vedere din partea conducerii societatii, prezentandu-se astfel informatii trunchiate, va precizam urmatoarele:

Compania Osma Plast Romania SRL, cat si asociatii sai, actioneaza in permanenta pentru respectarea sanatatii publice si in special a angajatiilor. Din acest motiv, din cauza ca in cadrul companiei s-a confirmat ca un coleg este infectat cu noul virus Covid 19, am procedat la adoptarea tuturor masurilor impuse de autoritatile centrale si locale. Respectiv am colaborat indeaproape cu autoritatile locale pentru informarea corecta a angajatiilor privind drepturile si obligatiile lor in aceasta situatie. 

In perioada 05 – 09 Aprilie 2020, societatea s-a inchis in maniera preventiva pentru a pune pe primul loc sanatatea tuturor angajatiilor si conform normelor legale. Iar prin efortul comun al colegilor nostri s-a reusit identificarea numarului de persoane ce pot avea calitatea de contacti directi. Precizam ca numarul persoanelor ce pot avea calitatea de contacti directi este redus, iar impreuna cu autoritatile locale realizam o supraveghere constanta a acestei situatii. 

Incepand cu data de 09.04.2020, majoritatea angajatiilor nostri sunt in somaj tehnic, conform procedurilor stabilite de OUG 30/2020, modificata si completata prin OUG 32/2020, din cauza dificultatilor intampinate de clientii nostri, din cauza masurilor impuse. 

Activitatea societatii se va relua, la capacitate normala, incepand cu data de 21.04.2020, data pentru care exista comenzi de lucru confirmate si aprobate la nivelul companiei. Activitatea societatii se va relua doar in masura in care starea de sanatate a angajatiilor si cadrul legislativ vor permite acest fapt. 

Nu in ultimul rand, mentionam ca ne bucura faptul ca starea de sanatate a colegilor nostri este buna, inclusiv a contactilor directi si in special a colegei confirmata pozitiv cu acest virus, comunicarea la nivelul colectivului nostru este transparenta si eficienta si nu vom ezita in niciun moment sa fim aproape de colegii nostri. Doar impreuna putem depasii aceste momente si avem convingerea ca toate actiunile, desfasurate impreuna, ne vor aduce mai aproape unii de altii. 

Cu consideratie Osma Plast Romania SRL

Related Articles

Citește articolul precedent:
Electrogrup dezvoltă un proiect de mobilitate urbană inteligentă în Câmpia Turzii, în valoare de 22,5 mil lei

Electrogrup, companie membră a grupului E-INFRA, în asociere cu Urban Scope, anunță astăzi că va proiecta și executa lucrări de modernizare a...

Închide