inTurda.ro

Farmec Romania a primit avizul pentru productia de dezinfectanti

Farmec Romania a primit avizul pentru productia de dezinfectanti

Farmec Romania a primit avizul pentru productia de dezinfectanti
aprilie 14
17:00 2020

Compania clujeană Farmec, alături de Avon din Polonia, sunt producătorii de cosmetice care se numără printre firmele avizate, dar şi firme înregistrate în Germania, Marea Britanie, Spania, Serbia, Noua Zeelandă sau Egipt pentru producția de dezinfectanți.

Un număr de 27 de companii au primit aviz de la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” să producă dezinfectanţi de la instaurarea stării de urgenţă, adică de pe 16 martie, şi până pe 10 aprilie, scrie ZF.ro.

Printre acestea se numără companii precum Avon (filiala din Polonia) sau Farmec Cluj, cel mai mare producător român de cosmetice, cât şi firme înregistrate în Germania (Lanxess), Marea Britanie (Antec International Limited, Gama Healthcare Ltd), Spania (Quimica Del Centro, S.A.U), Serbia (Midra Eko D.O.O), Noua Zeelandă (Zoono Group Limited) şi Egipt (Pharmaplast S.A.E).

Printre companiile avizate să producă dezinfectanţi este şi SRL-D-ul D&C Products Industry, o companie care şi-a început activitatea în 2017 şi care până acum nu a avut un produs sub nume propriu. Forma juridică de tip SRL- D (debutant) a fost introdusă în 2011 cu scopul de a încuraja mai mulţi tineri să înfiinţeze şi să-şi dezvolte o firmă.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Încă 7 persoane vindecate de coronavirus la Cluj! Printre pacienți se numără și un cadru medical

Prefectul Mircea Abrudean anunță că la Cluj au mai fost vindecate încă 7 pacienți infectați cu noul coronavirus. Dintre cei...

Închide