inTurda.ro

FOTO/VIDEO: Parcul Central Turda a fost dotat cu ansambluri de joacă noi și cu aparate de fitness pentru exterior

FOTO/VIDEO: Parcul Central Turda a fost dotat cu ansambluri de joacă noi și cu aparate de fitness pentru exterior

FOTO/VIDEO: Parcul Central Turda a fost dotat cu ansambluri de joacă noi și cu aparate de fitness pentru exterior
aprilie 16
10:38 2020

Primăria Turda, împreună cu Compania de Apă Arieș au pregătit o surpriză pentru turdeni, după ce perioada de pandemie va trece! Investițiile au fost programate încă de anul trecut iar turdenii se vor putea bucura de ele după ce restricțiile de circulație vor fi eliminate!

Dragi turdeni,

Când se va încheia această perioadă dificilă în care #stămacasă, micuții noștri copii și nepoți, dar și cei care iubesc sportul în aer liber, vor avea parte de o frumoasă surpriză deoarece în Parcul Central au fost instalate:

 noi ansambluri de joacă pentru copii (balansoar caracatiță, carusele rotative, căsuță de lemn cu groapă de nisip, complex de joacă cu topogane, jucării 3D)

 aparate de fitness pentru exterior (aparat dezvoltare mușchi abdominali, aparat dezvoltare mușchi picioare, aparat dublă extensie de mers, aparat extensie bicicletă și step, aparate multifuncționale, simulator de alergare și simulator de vâslit)

 aparate de gimnastică medicală

Investiția a fost realizată de Compania de Apă Arieș prin proiectul ,,Adoptă un Spațiu Verde,, derulat de Primăria Municipiului Turda.

Chiar dacă nu ne putem bucura acum de aceste investiții programate încă de anul trecut, suntem încrezători că atunci când totul va reveni la normal, veți putea vedea multe schimbări frumoase în orașul nostru.

În ultimii ani, în cadrul aceluiași parteneriat, în Parcul Central, în anul 2017 au fost montate 45 de băncuțe și tot atâtea pubele noi, în anul 2018 a fost amenajat un spațiu special pentru practicarea tenisului de masă, iar în anul 2019 au fost amplasate cișmele de apă noi și au fost reabilitate fântânile arteziene.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Noi reguli pentru Paște: slujbele de la biserici se vor desfășura fără enoriași, în timp ce Sfintele Paști și Lumina Sfântă vor fi distribuite populației, la cerere

Ministrul de interne Marcel Vela a anunțat miercuri seara că a avut o întâlnire cu Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, ÎPS...

Închide