inTurda.ro

Băiețel născut în ambulanță în noaptea de înviere

Băiețel născut în ambulanță în noaptea de înviere

Băiețel născut în ambulanță în noaptea de înviere
aprilie 21
21:16 2020

Tania Drevar, asistentă pe ambulanța Câmpia Turzii, a postat pe pagina personală de Facebook imagini cu un băiețel care s-a născut în ambulanță în noaptea de înviere, la ora 00:01.

Tania a mărturisit cu emoție prin ce a trecut când a trebuit să asiste această naștere ajutată fiind de ambulanțierul cu care era pe tură!

„Nastere in Ambulanta.🚑🚑🚑 Ne practicam cu drag meseria!🥰In noaptea invierii Domnului Nostru Iisus Hristos la ora 00:01 a venit pe lume un ingeras de sex masculin! Am asistat o asfel de nastere cu succes !E f .foarte greu!Dar si satisfactia pe masura cand vezi ca nou nascutul respira si e ok!Si…sa nu uitam…conteaza enorm…ambulantierul…!Pt ca ai nevoie de ajutor…!Cu 2 maini nu le poti face pe toate!Cu 4 maini…vb altfel!Multumesc colegului care a lucrat in aceasta seara cu mine Andrei Popa. Cu prilejul sărbătorilor pascale vă doresc să aveți sărbători binecuvântate alături de cei dragi, pline de fericire si sănătate !! Paște fericit ! Hristos a Înviat !! 🌷🐣 Va multumim cu mult respect si mare drag pentru mesajele frumoase lasate pe pagina de facebok! SLAVA CELUI DE SUS!!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻. Va îmbratisez cu drag🤗. Sărbători fericite!🙏🏻🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🌿”

– Tania Drevar (SAJ Cluj – Campia Turzii)

Related Articles

Citește articolul precedent:
Nouă persoane vindecate la Cluj de coronavirus. Cinci sunt bolnavi de cancer

Nouă persoane s-au vindecat de coronavirus și au fost externate marți, 21 aprilie, de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase...

Închide