inTurda.ro

Elevii revin din vacanţă! Cursurile vor continua în regim online

Elevii revin din vacanţă! Cursurile vor continua în regim online

Elevii revin din vacanţă! Cursurile vor continua în regim online
aprilie 21
13:15 2020

Cursurile școlare se reiau miercuri, urmând să se desfășoare tot în regim online și în următoarea perioadă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar din Bucureşti, Roxana Cercel, se reia activitatea activitatea conform programei şcolare.

„Se reia activitatea în toate şcolile conform structurii anului şcolar, iar recomandarea Inspectoratului Şcolar şi a Ministerului Educaţiei este de a se proceda în continuarea învăţarea de acasă.

În ceea ce priveşte contactul profesorilor cu elevii, există în acest moment infrastructura necesară pentru ca lecţiile să se desfăşoare normal, cel puţin la nivel de Capitală”, a declarant Roxana Cercel.

Comunicarea la distanţă se va face prin aplicaţia Zoom, iar pe site-ul inspectoratului există o serie de platforme care sunt recomandate părinţilor şi o serie de tutoriale.

Elevii claselor a opta şi a 12-a au la dispoziţie ore de curs prin intermediul programului TELEŞCOALA, ce poate fi urmărit pe postul TVR2.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Competițiile sportive ar putea fi reluate abia peste 3 luni! Mesajul lui Raed Arafat

Sărbătoarea Paștelui a trecut astfel că multă lume se întreabă când se vor relua și competițiile sportive din țara noastră. Nelu Tătaru, ministrul...

Închide