inTurda.ro

9080 lei s-au adunat până acum din licitații și donații în cadrul proiectului #TurdaMergeMaiDeparte

9080 lei s-au adunat până acum din licitații și donații în cadrul proiectului #TurdaMergeMaiDeparte

9080 lei s-au adunat până acum din licitații și donații în cadrul proiectului #TurdaMergeMaiDeparte
aprilie 23
19:03 2020

9080 lei s-au adunat până acum în cadrul celor 2 campanii de licitaţii organizate.

Aceasta e reuşita unor cuvinte simple: SOLIDARITATE, ÎMPREUNĂ. Pentru că oricât ne-am strădui noi, echipa #TurdaMergeMaiDeparte, nu am fi reuşit fără voi, cei care vă implicaţi alături de noi. Vă mulţumim!

Suntem siguri că vom mai putea face lucruri frumoase până se termină pandemia aceasta nenorocită. Şi am spus lucruri frumoase, şi nu am spus doar acordarea de ajutoare, pentru că dincolo de ajutorul dat comunităţii turdene, noi mai facem ceva: promovăm valori!


Nucleul de început al echipei #TurdaMergeMaiDeparte este echipa care s-a ocupat de vitrina #TurdaIntreVechiSiNou. Şi acolo exact asta ne propusesem: să promovăm valori. Dar a venit pandemia de COVID-19 peste noi şi nu ne-am mai putut ocupa de vitrină şi am decis să ajutăm comunitatea. Ştiam că nu va fi uşor. Nu eram un ONG, nu eram potenţi financiar, ne-ar fi fost mai uşor dacă eram una sau alta, dar nu eram decât o mână de oameni care voiau să facă ceva. Să ajute. Şi asta am făcut. Şi alături de noi au venit alţi şi alţi oameni frumoşi. Şi dacă în prima campanie licitaţiile noastre s-au axat pe artă, în a doua, după cum aţi văzut (iile), ne-am axat pe tradiţie.

Urmează a 3-a campanie şi vrem să vă anunţăm de pe acum că ne vom axa pe sport. Da, de data aceasta promovăm valori sportive, sportivi şi echipe de suflet ai Turzii, alături de alte surprize. Aşa că pregătiţi-vă să licitaţi treningul cu care gimnasta Andreea Cacovean a devenit campioană mondială în 1995, pregătiţi-vă să licitaţi 2 tricouri şi o minge de handbal cu autografe donate de Clubul de handbal Potaissa Turda-echipă care are are un trofeu european (Challenge Cup-2018) și o finală europeană (Challenge Cup-2017), pregătiţi-vă să licitaţi un tricou o minge de fotbal, tot cu autografe, donate de echipa Fotbal Club Arieşul Turda (echipă ce a câştigat în 1961 Cupa României). Şi pregătiţi-vă şi de alte surprize. Da, mergem mai departe şi cu obiecte de artă donate de artiştii plastici Maria Chibacu (Câmpia Turzii) şi Teodor Dădălău (Tg Jiu) şi suntem încântaţi de cele 2 albume cu autograf donate pentru licitaţii de îndrăgitul interpret Ovidiu Lipan Ţăndărică prin impresarul său, Dl Radu Groza.

Mulţumim tuturor celor care ni se alătură pentru a putea ajuta comunitatea turdeană!

Continuăm! 

Related Articles

Citește articolul precedent:
FOTO/VIDEO: Lucrările de modernizare a străzii Macilor sunt în plină desfășurare!

Lucrările de modernizare a străzii Macilor sunt în plină desfășurare! După ce a fost finalizat montajul bordurilor și au fost...

Închide