inTurda.ro

Alexandra Dușa, artistul zilei în proiectul Asociației pentru Inovare Artistică!

Alexandra Dușa, artistul zilei în proiectul Asociației pentru Inovare Artistică!

Alexandra Dușa, artistul zilei în proiectul Asociației pentru Inovare Artistică!
aprilie 27
11:59 2020

Actrița Alexandra Dușa, angajată a Teatrului National Aureliu Manea Turda este actrița zilei în proiectul Asociației pentru Inovare Artistică!


Artistul zilei 📷🖌️

„Eu sunt Alexandra, am 27 de ani si sunt actrita. Sunt angajata a Teatrului National Aureliu Manea Turda, dar colaborez si cu alte teatre din tara, cea mai recenta colaborare fiind cu Teatrul Evreiesc de Stat. Sunt foarte recunoscatoare ca pot face in fiecare zi ceea ce imi doresc si ca pot sa ofer oamenilor o parte din sufletul meu la fiecare spectacol. Imi plac calatoriile, cainii, caii, mirosul de iarba proaspat tunsa, pernele mari si moi, mirosul de cafea, muzica si oamenii sinceri.”

„Pasiunea pentru scena a existat cumva intotdeauna in viata mea. De mica am jucat roluri in serbarile de la gradinita si am organizat mereu spectacole acasa, mai ales cand aveam ca public musafirii parintilor mei. Ulterior in clasa a 9-a am inceput sa merg la niste cursuri de teatru pe care le organiza profesorul meu de Limba si Literatura Romana. Acolo a inceput totul, am participat la numeroase concursuri si festivaluri de teatru din tara si din strainatate cu colegii mei cu care am format mai mult o familie decat o trupa de teatru. Am niste amintiri minunate din perioada aceea, mai ales ca mergeam des si la spectacolele Teatrului National din Cluj care m-au marcat si din care am invatat, pe langa altele, cat de importanta e disciplina unui actor. Cand am terminat liceul mi-a fost putin frica sa dau la actorie asa ca m-am inscris si la alte facultati, dar in cele din urma am ales cu inima si ma bucur din suflet ca am facut asta. Nu ma vad facand altceva oricat de greu ar fi sa razbati in aceasta meserie.”

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO: Casa Darius Turda, noi idei pentru casa ta! (P)

Casa Darius este o companie prezentă pe piata mobiliara din 2011, cu o varietate mare de mobilier tapitat. Suntem producatori de canapele,...

Închide