inTurda.ro

FOTO: Bazinul de Înot Turda a fost renovat

FOTO: Bazinul de Înot Turda a fost renovat

FOTO: Bazinul de Înot Turda a fost renovat
mai 06
13:05 2020

Stimati clienti, inca de la sfarsitul lunii martie am inceput lucrarile de renovare, zugraveli, am schimbat gresia cu alta antiderapanta la dusuri, din fata acestora si pe scari pentru a evita aluncarile , am schimbat tarchetul in vestiare si astazi a avut loc receptia lucrarilor.

Pe langa aceste lucrari, s-au inlocuit sapuniere, dusuri, s-au facut reviziile la centralele termice, ventilatii si urmeaza alte lucrari la instalatii, la boilerul de incalzirea apei la dusuri si altele.

Bazinul este gol si maine instructorii de inot il vor spala, dezinfecta si pregati pentru a putea fi reumplut oricand! Am montat la receptie, in fiecare vestiar si la salvamari dispensere cu dezinfectanti pentru maini!

Am profitat de aceasta perioada, pentru a crea conditii mai bune si a infrumuseta aspectul Bazinului de Inot Turda.

Multumesc din suflet firmei de constructii care a executat lucrari de calitate si a dat dovada de seriozitate si profesonalism! Sper sa ne revedem cu drag si sanatosi!

Coordonator activitate Bazin de Inot,

Gnandt Carleta-Maria

Related Articles

Citește articolul precedent:
Ludovic Orban: Magazinele din mall-uri care au intrări exterioare vor fi deschise după ridicarea stării de urgenţă

Magazinele din interiorul mall-urilor care au intrări exterioare vor fi deschise după ridicarea stării de urgenţă, a anunţat miercuri premierul...

Închide