inTurda.ro

La graniţa dintre două dimensiuni – Salina Turda

La graniţa dintre două dimensiuni – Salina Turda

La graniţa dintre două dimensiuni – Salina Turda
mai 06
14:00 2020

Salina Turda constituie un adevărat muzeu de istorie a mineritului în sare. Starea excelentă de conservare a lucrărilor miniere şi a utilajelor utilizate la transportul sării, alături de grija cu care s-au efectuat lucrările de pregătire a salinei pentru a deveni obiectiv turistic, fac ca istoria şi legenda să se împletească armonios aici.

Numărul tot mai mare al turiştilor sosiţi din cele mai îndepărtate arii geografice pentru a vizita salina sunt o confirmare a valorii turistice şi istorice a ei. Mai multe detalii despre acest loc turistic de-a dreptul fantastic, puteţi afla vizitând pagina oficială a salinei Turda.

Astăzi Salina Turda este închisă din cauza stării de urgență. Până revenim la normal și porțile Salinei vor fi redeschise, am ales să vă prezentăm imagini artistice din interiorul salinei, ce pare o adevărată graniţă între două dimensiuni, fotografii realizate de Marius Iacob, fotoreporter Epoch Times România.

Fotografiile sunt disponibile în articolul de pe EpochTimes.ro (CLICK AICI!)

Related Articles

Citește articolul precedent:
Spitalul de campanie cu 350 de locuri din Sala Polivalentă Cluj, finalizat. A costat 1 milion lei!

Autorităţile clujene, prefectul Mircea Abrudean şi primarul Emil Boc, au făcut, marţi, recepţia unui spital de campanie cu 350 de...

Închide