inTurda.ro

METEO: Cum va fi vremea în perioada 11-18 mai 2020

METEO: Cum va fi vremea în perioada 11-18 mai 2020

METEO: Cum va fi vremea în perioada 11-18 mai 2020
mai 11
11:27 2020

„Valorile termice vor fi uşor mai ridicate, decât cele specifice acestei perioade, în regiunile sudice, vestice şi sud-vestice, dar şi uşor mai coborâte în extremitatea nordică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în zonele montane”, transmite Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), pentru intervalul 11-18 mai.

Sâmbătă, se încălzește și o să avem soare, atmosferă plăcuta și poate câțiva stropi de ploaie în ținuturile estice.

Maximele pleacă de la 16 grade pe litoral și ating 26 de grade în sud-vestul extrem.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș, nu sunt semne de ploaie și o să avem vreme frumoasă, vânt domol și temperaturi mai ridicate decât ieri. Amiaza aduce valori agreabile, de 21…22 de grade.

În ținuturile vestice se face și mai cald. Se ating 24…25 de grade, norii apar destul de rar și vântul adie plăcut. Temperaturile cresc și pe timpul nopții.

În Transilvania, avem o dimineață cam rece, mai ales în depresiuni. Soarele încălzește treptat atmosfera și pe la amiază se ating 22 de grade în vestul provinciei. Doar în zonele de munte e posibil să picure trecător.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Accident rutier între Bogata și Călărași

Ieri, 10 mai 2020, în jurul orei 17.00 au fost alertate o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD...

Închide