inTurda.ro

Încă un lot de locuri de casă pentru tinerii din Municipiul Câmpia Turzii

Încă un lot de locuri de casă pentru tinerii din Municipiul Câmpia Turzii

Încă un lot de locuri de casă pentru tinerii din Municipiul Câmpia Turzii
mai 12
07:41 2020

Municipiul nostru, la fel ca multe orașe mici din România, se confruntă cu un fenomen nedorit – acela al plecării tinerilor, pentru a se stabili în reședințe de județ, în centre universitare sau în orașe cu un puternic spectru de activități.

După rezonarea municipiului, din anul 2017, care a generat atragerea de investitori în Parcul Industrial, Zona Industrială Reif și incinta fostului Combinat Metalurgic, și implicit, noi locuri de muncă, continuăm demersurile în vederea asigurării facilităților pentru ca tinerii Câmpiei Turzii să rămână sau să se întoarcă acasă.

Astăzi, 11 mai 2020, am avut o ședință de analiză, a Planului urbanistic zonal, cu destinația de noi locuri de casă, în cadrul căreia am stabilit modalitatea de parcare pentru 33 de noi locuri de casă pentru tinerii din Câmpia Turzii.

Acestea sunt localizate în cartierul Șarât, în zona străzilor Tudor Arghezi, Petofi Șandor și Ionel Floașiu.

Pentru a se înscrie pentru obținerea unuia dintre cele 33 de locuri de casă, cetățenii municipiului trebuie să aibă vârsta între 18 și 35 de ani și să nu fi deținut o locuință, în trecut.

Depunerea dosarelor în acest sens se poate face la Registratura instituției de îndată ce PUZ-ul va fi aprobat în Consiliul Local, aspect pe care îl vom aduce la cunoștința tuturor, atât prin intermediul mass-media, cât și pe site-ul Primăriei.

De la preluarea mandatului de primar și până acum au fost atribuite alte 64 de locuri de casă pentru tinerii din Câmpia Turzii.

Related Articles

Citește articolul precedent:
FOTO/VIDEO: Avansează considerabil lucrările de modernizare din cartierul Băile Sărate Turda

Avansează considerabil lucrările de modernizare în Cartierul Băi. În plus față de cele 9 șantiere deschise anul trecut, au intrat...

Închide