inTurda.ro

Dorin Lojigan: Un nou părculeț de joacă pentru copiii din Câmpia Turzii

Dorin Lojigan: Un nou părculeț de joacă pentru copiii din Câmpia Turzii

Dorin Lojigan: Un nou părculeț de joacă pentru copiii din Câmpia Turzii
mai 14
08:44 2020

Un nou părculeț de joacă pentru copiii din Câmpia Turzii

De la începutul mandatului meu de primar, am implementat o strategie administrativă dedicată familiilor şi mai ales copiilor din oraşul nostru. De la investiții în educație, la evenimente speciale, toate acestea au avut ca public țintă copiii.

În această săptămână au demarat lucrările de construire a parcului de joacă pentru copii din incinta Şcolii primare din cartierul Sâncrai.
La finalizarea lucrărilor în valoare totală de 1.057.000 lei, copiii din acest cartier vor avea la dispoziție un parc de joacă nou şi modern, dotat cu leagăne şi mobilier de ultimă generație.

Acesta este primul parc de joacă al cartierului Sâncrai din istoria Municipiului Câmpia Turzii.

Investițiile în zonă vor continua, astfel încât să le oferim cetățenilor toate facilitățile celor din alte cartiere şi de a implementa o strategie de dezvoltare armonioasă a Municipiului Câmpia Turzii.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Potaissa Turda are în proporție de 99% un loc asigurat în grupele Europa Handball League la handbal masculin, sezonul 2020-2021

Potaissa Turda are în proporție de 99% un loc asigurat în grupele Europa Handball League la handbal masculin, sezonul 2020-2021,...

Închide