inTurda.ro

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Poliţiei  Locale!

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Poliţiei  Locale!

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Poliţiei  Locale!
mai 21
10:32 2020

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Poliţiei  Locale!

 

Ziua Poliţiei Locale îmi oferă prilejul de a adresa tuturor angajaţilor Poliției Locale Turda tradiționalul ” La mulți ani ! felicitări şi succes în activitatea pe  care o desfăşurați iar familiilor dumneavoastră, mulțumiri pentru sprijin, înțelegere și devotament.

Cu acestă ocazie, dragi colegi, vă adresez mulțumiri pentru modul exemplar în care vă faceţi datoria și mai mult decât atât în acest an, țin să apreciz activitatea dumneavoastră, din acestă perioadă dificilă, pentru efortul constant de a acționa în scopul prevenirii răspândirii infecției umane COVID 19, în orașul nostru, pentru efortul de a oferi cetăţenilor un plus de securitate şi de încredere în valorile unui stat de drept prin misiunile pe care le executați pentru respectarea tuturor prevederilor ordonanțelor militare în mediile cele mai expuse ale orașului fie piețe agroalimentare, zone intens circulate sau mijloace de transport în comun.

Sunt convins că doar prin ocrotirea vieții comunității pe care o servim, doar comunicarea și cooperarea cu turdenii în rezolvarea problemelor lor, participarea activă la viața comunității ne conferă încrederea, respectul și sprijinul acestora.

Deși, în acestă perioadă, viața e grea, trebuie să reușim să o facem mai ușoară, să acționăm împreună cu profesionalism asigurând un climat de ordine și siguranță publică, apărând drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor, a proprietății publice private pentru satisfacerea nevoilor comunității turdene dar și pentru a ne reafirma respectul pentru profesia de poliţist local, conştienţi fiind de faptul că misiunea acestuia implică de cele mai multe ori și riscuri majore, poliţistul local punându-şi adesea viaţa în pericol.

Tot astăzi, doresc să îndrept un gând de încurajare și optimism către colegii noștrii din țară, să le transmit ”La mulți Ani!”, sănătate și gânduri bune!

La mulți ani, Poliția Locală Turda!

La multi ani, polițiști locali oriunde v-ați afla!

 

Cu respect,

 

 DIRECTOR EXECUTIV

MOLDOVAN VALER

Related Articles

Citește articolul precedent:
Concursurile de recrutare organizate de UAT Municipiul Turda se suspendă pe perioada stării de alertă

Având în vedere prevederile art. 27, aliniatul 3 din Legea 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei...

Închide