inTurda.ro

Napolact și-a deschis magazin online. Transport gratuit pentru comenzi peste 100 lei

Napolact și-a deschis magazin online. Transport gratuit pentru comenzi peste 100 lei

Napolact și-a deschis magazin online. Transport gratuit pentru comenzi peste 100 lei
mai 25
14:32 2020

Compania FrieslandCampina România (FCR) a a anunțat deschiderea magazinului online pentru produsele sub brandul Napolact.

Astfel, prin intermediul platformei se pot face şi donaţii persoanelor defavorizate, pentru Banca pentru Alimente Cluj, pe care compania le dublează. Serviciul este valabil momentan doar pentru clujeni.

Magazinul poate fi vizitat aici: https://e-shop.napolact.ro/

Comenzile nu au limită de valoare, iar transportul este gratuit pentru o comandă minimă de 100 de lei. FCR a oferit cumpărătorilor și posibilitatea de a comanda pe internet produsele direct din magazinul din Cluj-Napoca.

Luna trecută, producătorul de lactate care deține brandul Napolact a informat că angajează operatori de producție și depozit, mecanici și electricieni pentru fabricile sale din județele Cluj și Mureș și că nu intenționează să își trimită angajații în șomaj tehnic. Compania a anunțat că lucrează la capacitate maximă de la începutul pandemiei de coronavirus.

Napolact a fost dizolvată ca societate – nu și ca brand – prin înglobarea sa în FSC România, parte a grupului olandez.

Fostul sediu a fost demolat de noul proprietar, locul fiind lăsat liber pentru un supermarket, sedii de birouri, locuințe. Fabrica din Huedin şi-a încheiat activitatea în 2008, divizia de îngheţată a fost vândută grupului Unilever, iar unitatea de producţie de la Ţaga şi-a închis porţile, fiind luată ulterior în administrare de către fermierii clujeni.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Interviu cu Dorin Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii: „Marile realizări depind de detaliile din culise, de realizările care nu se văd”

Redacția inTurda.ro a luat un scurt interviu domnului Dorin Nicolae LOJIGAN, Primarul municipiului Câmpia Turzii. Am stat de vorbă cu...

Închide