inTurda.ro

Anunț: Întrerupere furnizare apă potabilă și furnizare cu presiune scăzută în municipiul Câmpia Turzii

Anunț: Întrerupere furnizare apă potabilă și furnizare cu presiune scăzută în municipiul Câmpia Turzii

Anunț: Întrerupere furnizare apă potabilă și furnizare cu presiune scăzută în municipiul Câmpia Turzii
mai 27
10:55 2020

Anunț

Întrerupere furnizare apă potabilă și furnizare cu presiune scăzută în municipiul Câmpia Turzii

 

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile, în data de 28.05.2020 – între orele 08.00 – 18:00, în municipiul Câmpia Turzii pe str. Gării.

De asemenea, în data de 28.05.2020 – între orele 08.00 – 18:00, în municipiul Câmpia TurziiCartier Șarât, Cartier Insula, Parc Reif, str. Laminoriștilor – începând de la nr. 108 (nr. pare) și de la nr. 143 (nr. impare) și în municipiul Turda pe str. Câmpiei – agenții economici SC MMM Autoparts, SC Gentilia și Solaris Shopping Center, apa potabilă va fi furnizată cu presiune scazută și cu posibile turbulențe generate de schimbarea sensului de alimentare a rețelei de distribuție. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate.

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie la rețeaua de distribuție pe str. Iancu Jianu intersecție cu str. Laminoriștilor.

Lucrările sunt efectuate de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) si este cuprinsă în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” – contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CĂMPIA TURZII” (Pachet CL 7).

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Niculiciu Raul Daniel a pierdut lupta pentru viață la doar 20 de ani

În luna decembrie a anului trecut, Niculiciu Raul Daniel, un tânăr de doar 19 ani din Municipiul Turda a căzut...

Închide