inTurda.ro

Altex a redeschis magazinele din Cluj, inclusiv cel din Turda

Altex a redeschis magazinele din Cluj, inclusiv cel din Turda

Altex a redeschis magazinele din Cluj, inclusiv cel din Turda
mai 28
15:21 2020

Cel mai mare retailer de produse electro și informatice din țară, Altex România, a anunțat redeschiderea magazinelor sale din județul Cluj. Cele patru unități sunt amplasate în municipiile Cluj-Napoca, Turda și Dej.

“Am trecut împreună printr-o perioadă tulbure. Prudența, grija și atenția la siguranța celor din jur ne vor readuce împreună” a transmis conducerea companiei.

Până acum magazinul Altex din complexul comercial Iulius Mall Cluj asigura, de la introducerea stării de urgență în România, doar livrări la domiciliu. Un alt magazin funcționează în incinta Galeriei Auchan din cartierul Iris.

În martie Altex a decis să aplice o serie de măsuri care să prevină riscul de îmbolnăvire cu coronavirus, atât a angajaților, cât și a clienților. Măsurile se aplică și în cazul salariaților din depozite și din centrul logistic din Ilfov.

Întreaga echipă a fost împărțită în două, fiecare tură urmând să stea, pe rând, câte o săptămână acasă, pentru a limita riscul de contagiune, în caz de îmbolnăvire, iar starea de sănătate a personalului este monitorizată zilnic.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Îngrozitor. Mânză de 3 ani chinuită și pusă să tragă un BMW de două tone, probă ca să fie vândută, la Turda

O mânză de 3 ani a fost torturat la Turda. Animalul a fost nevoit să tragă o mașină BMW de...

Închide