inTurda.ro

Dorin Nicolae LOJIGAN: La Multi Ani, copii minunati!

Dorin Nicolae LOJIGAN: La Multi Ani, copii minunati!

Dorin Nicolae LOJIGAN: La Multi Ani, copii minunati!
iunie 01
15:55 2020

1 iunie 2020 – TOTUL VA FI BINE!

Lumea copilăriei este o lume a purității și a drăgălășeniei, în care am vrea să trăim cu toții, departe de gândurile și problemele cotidiene.

Privind, zi de zi, în ochii copiilor, vedem posibilitatea împlinirii oricărui vis. În lumea lor magică orice este posibil.

Astăzi, de Ziua Internațională a Copiilor, îmi exprim aprecierea pentru fiecare copil care, mai ales în ultimele două luni, a trebuit să rămână în case, departe de parcuri, locuri de joacă, școală și întâlniri cu prietenii! În această perioadă, ei au fost adevărații eroi.

Știu că au fost perioade grele pentru voi și că nu ați putut să vă consumați energia în aer liber, așa cum ați fi dorit.

Sunt mândru de voi, copii minunați și sunt sigur că nu v-a fost ușor, dar așa cum v-ați exprimat prin desenele voastre, ne-ați determinat și pe noi să credem că TOTUL VA FI BINE!

Vă mulțumesc, atât vouă cât și părinților voștri, că ați înțeles sacrificiul pe care toți a trebuit să-l facem pentru a ne asigura sănătatea și posibilitatea revenirii treptate la lucrurile frumoase cu care suntem obișnuiți!

La Mulți Ani, copii minunați!

Dorin Nicolae LOJIGAN,
Primarul Municipiului Câmpia Turzii

Related Articles

Citește articolul precedent:
Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Gligorești

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Gligorești  Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data...

Închide