inTurda.ro

Începând din 1 IULIE se reiau cursurile de DANS pentru COPII, SPORTIVI și ADULTI

Începând din 1 IULIE se reiau cursurile de DANS pentru COPII, SPORTIVI și ADULTI

Începând din 1 IULIE  se reiau cursurile de DANS pentru COPII, SPORTIVI și ADULTI
iunie 11
10:59 2020

Clubul de Dans Sportiv POTAISSA  Turda vă informează că începând din 1 IULIE  se reiau cursurile de DANS pentru COPII, SPORTIVI și ADULȚI, dar și cursuri pentru DANSUL MIRILOR. Prezența la ore va fi posibilă în urma unei programări telefonice, la tel: 0747074306 și cu respectarea regulilor impuse de MTS și MS.
Începând cu 15 IUNIE deschidem sala de petreceri private Colțul VESEL destinată  copiilor, tinerilor dar și familiilor, cu respectarea tuturor normelor în vigoare și cu asigurarea curățeniei și dezinfecției conform DSP, MS.
Vă așteptăm !

În perioada pandemiei am organizat cursuri online cu participare voluntară a tuturor celor implicați direct sau invitați pentru a ajuta la menținerea sănătății fizice, cât și a moralului sportivilor, printre aceștia fiind ANDRA PĂCURAR – CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ ADULȚI, secțiunea latino, 2020, EMANUEL JEBELEANU – antrenor și arbitru internațional TIMIȘOARA, VASILE CONSTANTIN – antrenor și arbitru internațional BUCUREȘTI.
Cu ajutorul părinților am reușit să strângem fonduri pentru a putea achita chiria sălilor, cât și utilitățile aferente, care chiar dacă nu au fost suficiente, au fost binevenite.

Vrem să urăm SUCCES sportivilor, dar și elevilor care vor avea examene în perioada următoare, iar celorlalți copii vacanță plăcută !
Vrem să mulțumim în mod special părinților care în această perioadă au fost alături de Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda !

Vă mulțumim !

Related Articles

Citește articolul precedent:
Edenia Distribution Center Câmpia Turzii angajează manipulanti/pikeri, logistică

Edenia Distribution Center Câmpia Turzii angajează manipulanti/pikeri, logistică Echipa Macromex cauta noi colegi pentru depozitele de produse congelate din Edenia...

Închide