inTurda.ro

Proiect al Asociatiei pentru Mobilitate Socială și Educatie Democratică, finantat de Kaufland România

Proiect al Asociatiei pentru Mobilitate Socială și Educatie Democratică, finantat de Kaufland România

Proiect al Asociatiei pentru Mobilitate Socială și Educatie Democratică, finantat de Kaufland România
iunie 16
10:21 2020

“Simpozion pentru Dezvoltarea Potențialului Uman” este un proiect realizat de Asociația Pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică și finanțat de programul START ONG.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultural. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere si instituțiilor non-administrative.

Proiectul va avea loc în data de 10-15 august, în Tarnița, si va avea ca participanti tineri cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani.

Acesta va consta în training-uri si workshop-uri pe un domeniu foarte important pentru tineri: se vor realiza, pe parcursul a 5 luni, 7 lucrări științifice privind dezvoltarea personală care vor sumariza cărți si lucrări de cercetare specializate în domeniu. Sintezele se vor baza pe cercetare de ultimă oră care conțin surse credibile. Acestea au ca scop combaterea pseudoștiintei cu care se confruntă majoritatea tinerilor dornici să se dezvolte.

De asemenea, tematica proiectului este una la fel de interesantă precum subiectele ce vor fi abordate:  tot evenimentul va fi organizat ca o sesiune de pregătire militară, iar printre activitățile pentru înțelegerea gândirii și comportamentului uman, vor fi realizate activități specifice temei militare.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne pe adresa de mail mobilitatesociala@gmail.com

Related Articles

Citește articolul precedent:
Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii, convocat în ședintă extraordinară

DISPOZIȚIE Nr. 370 din 15.06.2020_ privind convocarea Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii în ședință extraordinară   Primarul Municipiului Câmpia...

Închide