inTurda.ro

Jovial Music School începe de mâine activitatea la Turda, în parteneriat cu Asociatia Camera de Sus

Jovial Music School începe de mâine activitatea la Turda, în parteneriat cu Asociatia Camera de Sus

Jovial Music School începe de mâine activitatea la Turda, în parteneriat cu Asociatia Camera de Sus
iunie 17
15:23 2020

Jovial Music School începe de mâine activitatea la Turda, în parteneriat cu Asociatia Camera de Sus. Școala de Muzică Jovial Academy activează în Cluj-Napoca de peste 9 ani, având experiență în domeniul lecțiilor de muzică și o echipă de  profesori absolvenți ai Academiei  de Muzică.

Prima întâlnire de organizare va avea loc mâine, 18 iunie 2020, pe strada Aurel Vlaicu, nr. 3 (fostul liceu Chimie 2 – Colegiul Dr. I. Rațiu, Turda). Intrarea se face prin curte. Pentru detalii sau înscrieri vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0746 667 824.

Jovial Music School este locul unde ne dorim sa promovam valorile umane prin intermediul artei. Lecțiile noastre, atât online când și one to one, se adresează tututor celor care doresc sa studieze muzica la nivel de hobby sau la nivel de performanta, indiferent de vârstă sau de nivelul de cunoștințe.

Oferim lecții de:

  • chitară,
  • chitara bass,
  • pian,
  • tobe,
  • saxofon,
  • vioara,
  • canto.

Pentru mai multe informații ne găsiți la nr de tel : 0746 667 824, pe pagina noastră de Facebook (click aici), pe Instagram @jovialmusicschool, sau pe websiteul noastru: www.jovialmusic.ro


De ce sa alegeti lectiile de muzica Jovial ?

Calitatea lectiilor, numarul mare de cursanti si de profesori, grila educationala bogata, proiectele si campaniile muzicale, evenimentele muzicale, bursele si concursurile organizate fac din Jovial Music Academy un reper in domeniul cluburilor private de muzica.

Cine suntem?

Scoala de Muzica Jovial Academy reprezinta  club privat de muzica din Cluj , cu o experienta de 9 ani in domeniul lectiilor de muzica, cu o echipa de  profesori de muzica absolventi ai Academiei  de Muzica.

Related Articles

Citește articolul precedent:
TUP Turda eliberează abonamente de transport GRATUITE elevilor din învătământul preuniversitar

TUP Turda eliberează abonamente de transport GRATUITE elevilor din învătământul preuniversitar. Potrivit prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 70/2020,...

Închide