inTurda.ro

Accident mortal între Turda și Aiud. Victima, un copil în vârstă de 5 ani.

Accident mortal între Turda și Aiud. Victima, un copil în vârstă de 5 ani.

Accident mortal între Turda și Aiud. Victima, un copil în vârstă de 5 ani.
iunie 21
20:29 2020

Un accident rutier grav s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 10.30, pe DN1 Aiud-Turda, la Decea. În urma unui impact violent, un copil în vârstă de aproximativ 5 ani, pe bancheta din spate, a intrat în stop cardio-respirator, iar apoi a fost declarat decedat la locul accidentului, după ce manevrele de resuscitare nu au avut succes. 

Un BMW cu numere de Mureș s-a izbit violent de un stâlp și o casă, după o depășire ratată. Era condus de un tânăr de 26 de ani, din Aiud. Alte cinci persoane din cele două mașini implicate în accident, dar și o femeie care se afla în casă, au suferit leziuni.

BMW-ul condus de tânărul de 26 de ani din Aiud s-a izbit violent de o casă de pe marginea DN1 la Decea, după ce a acroșat autoturismul din fața sa, pe care șoferul încerca să-l depășească.

În urma accidentului, un minor de 5 ani, pasager în autoturismul condus de tânăr, a decedat, iar tânărul (șoferul de 26 de ani) și doi minori, în vârstă de 17 ani, pasageri în același autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare.

Related Articles

Citește articolul precedent:
4578 de candidati vor sustine examenul de Bacalaureat în Judetul Cluj. Probele încep luni!

Luni începe prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2020. În județul Cluj, s-au înscris 4578 de candidați, dintre care, 623...

Închide