inTurda.ro

În stare de solidaritate – nou proiect marca APIS

În stare de solidaritate – nou proiect marca APIS

În stare de solidaritate – nou proiect marca APIS
iunie 30
09:42 2020

În stare de solidaritate – nou proiect marca APIS

Câmpia Turzii, 29.06.2019

Asociația pentru Promovarea Incluziunii Sociale – APIS derulează un nou proiect – În stare de solidaritate – cu scopul de a promova solidaritatea umană prin sprijinirea accesului egal și echitabil la resursele de existență.

Beneficiarii direcți ai proiectului sunt 2200 de persoane din 12 comunități rurale, aflate în județul Cluj. În colaborare cu autoritățile locale, APIS susține material 2 categorii de beneficiari și facilitează accesul la învățământ digital pentru 150 de copii. Prin proiectul În stare de solidaritate, APIS vor veni în ajutorul elevilor din clasele a IV-a și a VIII-a, oferindu-le mijloace tehnice pentru învățământul online și asistență din punct de vedere educațional.

Proiectul Mai bine pentru toți este derulat de Asociația Pentru Incluziune Socială și finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile prin runda a II-a de finanțare.

Asociația pentru Promovarea Incluziunii Sociale Responsabil Comunicare și Relații Publice

Anna Mărie-Hoffenpradli – 0758 807 443

Related Articles

Citește articolul precedent:
Anunt – Remediere avarie: Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Anunț – Remediere avarie  Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei...

Închide